Két nap után letisztult bennem: fölösleges fanyalognunk, az idei úszó vébé nem múlhatott el Orbán Viktor nélkül. Ha esetleg a rendezvény zárónapjára jól „időzült” aranyérmet nem a miniszterelnök aggatta volna Hosszú Katinka nyakába, valószínűleg nem csupán Kazany, de egész Tatárföld beleremegett volna. Orbán – 24 órából 25 órát dolgozó kisembert eszembe juttató – Facebook-oldalán landolt is a nagyszerű videó: az ország első embere az öltözőben kezet csókol az aranyérmesnek, és okoskodva, zsebre dugott kézzel, királyi többesben gratulál. Hogy miszerint nagyon örülünk. Mi magyarok, mármint. De főleg én. 

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@karma1: Nekem semmi bajom a viktor szopkinnal,Azt szeretném ha olyan lenne mint Isten:, egy van belőle az is láthatatlan!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@karma1: Pedig képzeld, milyen felemelő lenne, ha minden avatáson, átadási ünnepségen személyesen részt vehetne. Ha lenne 2 - 3 klónja, nem kapna ínhüvely-gyulladást az ollótól, amivel a szalagokat vagdosná tucatszám, vagy tévedésből a szögesdrótot a déli határon...:-)
karma1
@eugen4402: Inkabb mastol kapna inhuvelygyulladast,... Akkor legalabb a nepet nem izelgetne, csak maganak okozna vele oromot, oszt jonapot...:o((
eugen4402
@karma1: ... És máris a zsebre dugott kezeknél tartunk...:-)
dr. prédikátor
@karma1: Nekem semmi bajom a viktor szopkinnal,Azt szeretném ha olyan lenne mint Isten:, egy van belőle az is láthatatlan!!!
eszegfu
A fenébe is ezzel a kézcsókkal! Ettől még senki sem lesz "uriember"! Még csak nem is olyan "vadidegenek" egymás számára (hirek szerint O.V. ott volt az esküvőjén is...ha igaz), hát én bizony inkább megölelgettem volna és adtam volna 1-2 puszit örömömben és gratulációként.
Sőt még azt is jobbnak találtam volna, ha egy fejhajtás mellett, kézfogással simán gratulál.
karma1
@dr. prédikátor: Talalo munkakori leiras!...:o)) Hurra!...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.