Napok óta szokatlanul nagy a sürgés-forgás a nyíregyházi kisvasúti átrakónál: mozdonyokat és kocsikat újítanak fel – írja a Hír24.

A lap megbízható forrásból úgy értesült, két mozdonyt és az öt legjobb állapotú kocsit – ezeknek érvényes műszakijuk is van – újítanak fel most a MÁV átrakónál.

Informátoruk szerint a rendbe tett szerelvények a felcsúti kisvasúton teljesítenek majd szolgálatot.

Megkérdezték a MÁV-ot is, a sajtóosztálytól azt a választ kapták, hogy a most felújítás alatt lévő kocsikon állagmegóvási munkálatokat végeznek. "A jelenleg használaton kívüli járművek későbbi hasznosításáról az erről szóló, folyamatban lévő tárgyalások miatt nem áll módunkban tájékoztatást adni." – tették hozzá.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@volvós: Alcsút között felcsút között zakatol a vonat,
Viktor szopkin, téged utáltalak!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vadsanca
@kkalman: Tudod Ő egy varázsló! Munkahelyeket teremt!
kkalman
@vadsanca: ma, 21:02 Iiiiiiiigeeeen, közmunkahelyeket!
vadsanca
@kkalman: ...én inkább közpihenőknek nevezném. Sajnos ezt látom! Akinek van valós munkahelye azt kidolgoztatják nem sokkal több pénzért.
Lepényleső
Ebben a máv tájékoztató a legszebb; folynak a tárgyalások,de hogy kivel tárgyalok azt nem tudom. Ilyen beszari hozzáállástól tartunk itt,hiszen a fáma mondja;"gyáva népnek nincs hazája" a mi példánk a legjobb reája!
nezelodo
@vadsanca: Tényleg nem lenne gond, a fater hegybontásait ne a Közgépnek, az útépítésen, hanem Felsőcsutkán a kert végében rakja le.
bakegya
Büdösbogarak ezek a fidessnyikkhajok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.