Lefújták gázspray-vel a határrendészeket a menekülő cigarettacsempészek péntek este, amikor tetten érték őket Beregdarócnál a zöldhatáron – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-vel. 

Fülöp Gergely elmondta, hogy a járőrök ládákat cipelő emberekre lettek figyelmesek a zöldhatáron, és igazoltatni akarták őket. A csempészek azonban amint meglátták őket, eldobták a ládákat, gázsprayt fújtak feléjük, és visszamenekültek ukrán területre.

A határrendészek erősítést hívtak, a területet lezárták, és az Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársaival közösen nagy mennyiségű csempészett cigarettát találtak. Az ukrán hatóságok a határ túloldalán elfogták az egyik feltételezett elkövetőt, és további dohányárut foglaltak le – ismertette a szóvivő.

A gázspray-vel lefújt határrendészeket kórházba vitték, állapotuk nem súlyos. A rendőrség hivatalos személy elleni erőszak miatt kezdeményez eljárást ismeretlen tettesekkel szemben az ügyészségen, a csempészés ügyében pedig a NAV nyomoz.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Fegyver nem volt a határrendészeknél???
dr. prédikátor
Ha ez így megy akkor legközelebb már nem gázsprayt hanem fegyvert használnak a csempészek!!!
papa.49
Fegyver nem volt a határrendészeknél???
kisangyalom13
Milyen kiképzést kaptak a rendőrök, hogy ügyesebbek voltak az ember csempészek?
Ezért nem merik megállítani az országonbelül a sok terepjárós autót, mert félnek a rendőrök?
papa.49
@Fradigege: ,,OPERETT RENDŐRÖK,, csak a trafi kezelésére oktatják őket))))))))))
Zsoel
@papa.49: Szerinted merik használni? Ha már csak feléje kapnak is, már hónapokig tartó hercehurca vár rájuk. Nem a Vadnyugaton vagyunk (bizonyos esetek szempontjából azt mondom: sajnos).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.