Kevés olyan nő van, akinek ne gyűlne meg a baja a narancsbőrrel. Az apró dudorok sokak életét keserítik meg. Számos csodaszerről hallhatunk, amelyeknek a többsége sajnos nem használ. Az egészséges táplálkozás annál inkább! A homoktövis egy vitaminban gazdag gyógynövény, ami egészségesebbé és szebbé tesz. Igen, még a "narancsligetek" ellen is jó! A külsőleg leghatásosabb természetes anyagok közé tartozik a homoktövis, mely zsírbontó, anyagcsere gyorsító hatású.

Feltöltő: mgmk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Laila
Nekem is mindig meggyűlik vele a bajom... :-(
De rájöttem, hogy ha késsel 4 felé hasítom, akkor könnyen le tudom fejteni a narancsbőrt.
Másik megoldás, ha kettévágjuk és használjuk a narancsfacsarót. Ez is mindig bejön.
Ha a narancsbőrt felkockázzuk, süteményekbe is nagyon finom. ;-D
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
Narancsbőr és homoktövis...
a narancsbőr a zsiros ételek le nem dolgozása által keletkezik. A homoktövis ugyan zsírbontó hatásó de szerintem nem kezelni kell egy jelenséget hanem megelőzni...
Laila
Nekem is mindig meggyűlik vele a bajom... :-(
De rájöttem, hogy ha késsel 4 felé hasítom, akkor könnyen le tudom fejteni a narancsbőrt.
Másik megoldás, ha kettévágjuk és használjuk a narancsfacsarót. Ez is mindig bejön.
Ha a narancsbőrt felkockázzuk, süteményekbe is nagyon finom. ;-D
bakurasz
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mgmk
@bakurasz: Tisztelt moderátor, kérem, hogy távolítsa el a minősíthetetlen stílusban írt hozzászólást, köszönöm.
profon
@mgmk: Egyébként a homoktövis jobb mint bármelyik multivitamin tabletta. Magában nem tudom meginni de narancslében egész jó !
Toby
Na, akkor egy kamion rakomány mehet a Lendvay utcába is...
bakurasz
@mgmk: Ha nem tetszik a véleményem és el akarod távolítani akkor a moderátornak írj, ne nekem! A vitamin az vitamin, mindegy mi tartalmazza! A homoktövis nem tünteti el a narancsbőrt! NEM TÜNTETI EL! Ez hülyítés és csak a homoktövist forgalmazóknak tesz jót az ilyen tudománytalan, ostoba álhír! Ma mi gyógyítja a rákot? Azt nem tudod véletlenül? Mert tegnap a barackmag, holnap meg a kutyabenge! Ha elhiszed, a Te bajod! De ne terjessz semmivel alá nem támasztott butaságokat!
Tele van az internet hasonló marhaságokkal és elég baj, hogy a moderátor nem egyből az ilyen néphülyítő, címeres ökörségeket távolítja el azonnal!
mgmk
@bakurasz: Természetesen a moderátornak jelentettem, aki el is távolította :)
Laila
@Zsoel: Akkor örülök. Ez volt a cél. :-D
Zsoel
Amúgy a szerző ügyesen összetömörített a címben két mondatot egybe. :)
A narancsbőr ellen pedig kiválóan lehet védekezni azzal, ha nem falunk túl sokat, pláne vacsorára, pláne zsíros és kalóriadús ételeket. Jótékonyan segít a narancsbőr "elmaradásában" az is, ha nem iszunk alkoholt, nem dohányzunk, nem ülünk egész nap egy helyben. A homoktövisléről nem tudom, hogy segít-e. Láttam már ilyen löttyöt, de nem volt túl bizalomgerjesztő, nem vitt rá a lélek, hogy beleigyak. :) Igaz, nincs is narancsbőröm. :D
profon
@Laila: Én meg félreértettem az egészet ! :))
kamazuka
2 éve akadtam rá egy helyre ,a ritkán természetben is előforduló növényre narancsbőr ellen nem próbáltam,de hogy hegyezi a cerkát az kétségtelen.Valóságos vitaminbomba.
Kissé sziszi,és fuszi leszedegetni a szárról,a termést de minden fáradtságot megér.Kínában 800 ezer hektáron termesztik,és gyógyszert csinálnak belőle.Nálunk étrendkiegészítőként van nyílvántartva,nehogy a gyógyszerész szakma elszegényedjen.
Ha azt nézzük,hogy dzsingiszkán seregeinek naponta egy szemet el kellett fogyasztania kötelezően akkor érthető ,és ha azt figyelembe vesszük,hogy kocsiversenyek előtt lovaknak is adtak belőle,szembetűnő lehet a fizikai állóképességre gyakorolt jótékony hatása.
Csak ajánlani tudom mindenkinek szívből.
A jogszabály szerint védett növény.Begyűjtése szabálysértést von maga után.

De ez engem, nem szokott érdekelni!
Mézike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
mgmk
@Mézike: Kedves Mézike! Azt jelentek, akit akarok. De ha szépen megkéred bakuraszt, biztosan szívesen lebarmoz téged is, és akkor olvashatod a hiányolt tartalmat. Anyám, milyen emberek vannak itt, elképesztő.
mgmk
@Zsoel: azt elég jól elrontottam, de utólag már sajnos nem lehet javítani.
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
@mgmk: Nem hinném hogy engem bakarusz lebarmozna, vagy bárki más.
Zsoel
@mgmk: Ja, azt én nem is vettem észre, hogy te küldted be, se azt, hogy csak itt van elrontva a cím. :)
mgmk
@Mézike: úgy látom nem sikerült felfogni, hogy ez volt a hozzászólásban! De leírom magyarul, hátha végre sikerül megérteni: a kedves haverod lebarmozott, sértegetett, és vulgáris szavakat használt, amiért a cikket fel mertem tenni. Na most én ezt az útszéli stílust nem tűröm, ezért jelentettem a moderátornak, aki nekem adott igazat és levette. A továbbiakban nem áll szándékomban lesüllyedni a szintetekre, ez nekem túl mélyen van, én pedig tériszonyos vagyok. Jó fröcsögést, káromkodást, gyalázkodást kívánok, én inkább pozitív dolgokkal töltöm a vasárnapomat :)
Mézike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Mézike
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bakurasz
@mgmk: A moderátor minden bejelentett hozzászólást töröl! MINDET! Nem mérlegel mert nem érdekli kinek van igaza, vagy csak gép. Emiatt ne döngesd kékre a melledet! :D
bakurasz
@Mézike: Valóban lebarmoztam! Ezen állításomat fenn is tartom!!! Ám nem azért, mert elhiszi, hogy ma a homoktövis jó a narancsbőrre, holnap meg a macskapöcs-paprika gyógyítja az aranyeret. Azért, mert ezt a hülyeséget még terjeszti is! Sokakat - épp a problémával küszködőket - becsapja vele! Ez felelőtlen, kvázi barom viselkedés! Miközben kb. annyit érthet a dologhoz, mint törpetyúk a diszkoszvetéshez!
hetöndöe
Volt itt már Cell-adam,Béres csepp,pi-víz,kombucha ,lugos víz,meg ezer féle baromság,legújabb a perui kovaföld,Még sem gyógyultak meg a rákosok,és nem nőtt az átlagéletkor sem ,sőt.
Üzlet ez is,mint minden.
mgmk
@bakurasz: Remélem, jó pénzt kapsz a bárkommentelésért, elég szorgalmas vagy. Amit nem értek, hogy miért egy olyan cikk alatt hőbörögsz ennyit, ami nem a politikáról szól. Vagy a "narancs" szóra egyből borul az agyad? :D
mgmk
Elolvastam pár hozzászólást tőle, minden világos most már. Nem hibáztatom, dolgozik itt, pénzt keres, meg van neki mondva, mit kell írni. De miért egy ilyen cikk alatt???
mgmk
Egyébként a moderátor nem töröl mindent. Már rég itt sem lennél. Csak úgy mondom.
mgmk
Bérkommentelőket pedig pláne nem töröl, jól is néznénk ki...
hetöndöe
@mgmk: Már megint itt vagy te orosházi észkombájn?
Ez akkor most a 35. Zolika?
bakurasz
Bérkommentelő! Nem is tudom, megsértődjek vagy örüljek!!?
Nem vagyok rászorulva, hidd el Drága! 2500 km-re lakom Magyarországtól és tisztes fizetést kapok az itteni munkámért. Ezenkívül a "bérkommentelő" szerintem csak fantom, nem hinném, hogy létezik ilyen!
A stílusom sem nyerte el a tetszésedet? Sajnálom, nem vagyunk egyformák! Egy nagy bunkónak tartasz, pedig csak nyers vagyok és szókimondó. Olyan szavakat használok mint bárki, csak én ide is leírom mert nekem úgy tetszik.Régen rossz, ha ezt valaki bunkóságnak vagy a butaság megnyilvánulásának tekinti! Sajnálom de a hozzászólásaim éppúgy tükrözik a véleményemet, mint a személyiségemet. Lassan ötven éve ilyen vagyok, eszemben sincs a maradékra finomkodó úri kisasszonnyá változni!
Barátságos alak vagyok egyébként, más szituban akár össze is haverkodhattunk volna! De erről a cikkről akkor is ugyanaz lenne a véleményem! Kézcsókom!
kamazuka
@bakurasz: Bár hihetetlennek tűnik de aranyérre mindmáig a leghatékonyabb gyógyír és nem kell nevetni de ki lehet próbálni,hozzáteszem nem az izesítés a lényeg,bár első olvasatra totál közröhely de aki kipróbálta már esküszik rá,nos a termék az,melyet népnyelven szöllőzsírnak nevezünk azonban valójában verát tartalmaz,tudod olyan alóét.Szóval az ajakír mely hihetetlenn, de rendbehozza azt amit a csípós,fűszeres ételek és a megemelt nehéz tárgyak okoznak,melyek hatására krónikusan is kújúlhat ez a nem éppen kellemes történés alfelünkön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.