Szeptember 1-jétől távozik az Államadósság Kezelő Központ általános vezérigazgatói tisztségéből Borbély László András és a nemzetközi ügyekért, így a devizakötvény kibocsátások levezényléséért felelős Búzás László – tudta meg a Portfolio piaci körökből. A lap szerint elképzelhető, hogy emögött az áll, hogy az ÁKK adósságfinanszírozásról szóló elképzelései nem egyezett eléggé az MNB Önfinanszírozási programjának kiterjesztésével. Borbély, aki lényegében a fő magyar államadósság-kezelő ember volt, nem akart nyilatkozni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
nézegetem az akk honlapját...amit jelentősen átszabtak ismét...25 000 milliárd fölé kúszott az adat...mit tudhatott ez a két ember, hogy menniók kellett...vagy a számokat nem tudták matolcsi képére faragni?...mindegy a görögöknél is kibukott a dolog egy idő után...
Tényfeltáró
Úgy látszik, hogy bukik a bűvészmutatvány. El kell vinni a balhét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.