Kisebb közösségi happening alakult ki a Lyuknál, van, aki szelfizik, a gyerekek pedig a magasabb pontokról lesik a gödör alját.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Gyurcsány aknamunkájáról van szó elvtársak. Nem átallott azzal az ásóval sötétben bujkáló proletár módjára vermet ásni a nemzeti együtt lopva kurmányzás rendszerének de a saját csapdájába esett.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nincs itt semmi látnivaló. Napnál is világosabb, hogy valakik, valamikor, a Lyukra építették az utat.
F_Viktor
Nem semmi a lyuk. Történhetett volna szerencsétlenség is.
Ma már léteznek olyan olcsó geofizikai műszerek amellyel rendszeres ellenőrzésekkel a közlekedési-/csatornázási vállalatok megelőzhetnék a hasonló eseteket.
Mert ezt a lyukat nem a hétfői vihar mosta így ki, ennek előzménye volt a folyamatosan beszivárgó víz, a hétfői özönvíz csak feltette az i-re a pontot.
karma1
@F_Viktor: Es mintha a Kalvin teri metrovonal is eleg kozel lenne,...:o(((
karma1
@F_Viktor: Ha belegondolok, hogy a szabink alatt szinte minden nap erre jartam, amikor az Erzsebet hid felol feljottem az also rakpartrol a felsore, es a Kalvin ter fele kanyarodtam,... Brrrr
F_Viktor
@karma1: Olyan bomba volt, mely bármelyik pillanatban robbanhatott.
karma1
@F_Viktor: Na, epp ezert f@stam most be, utolag (persze, csak kepletesen, es nagy-nagy szerencse, hogy senki nem halt meg emiatt a lyuk miatt...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.