Sürgős eljárásban fogadhatja el a parlament a büntető törvénykönyv (Btk.) illegális bevándorlással összefüggő szigorítását, a Fidesz és a KDNP szeptember 3-ára és 4-ére javasolja összehívni az Országgyűlést.

Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján azt hangoztatta: legyen letöltendő börtönbüntetéssel szankcionálható bűncselekmény a határ törvénytelen átlépése, a határzár megrongálása, és szabjanak ki példás büntetést, gyors eljárásban az embercsempészekkel szemben.

A Btk. módosítását az igazságügyi és a belügyi tárca dolgozza ki és terjeszti a Ház elé – ismertette, jelezve, a parlament összehívásához a két kormánypárti frakció megteszi a szükséges lépéseket.

Rogán Antal azt is elmondta: a rendkívüli ülésen javasolják elfogadni azt is, hogy töröljék el az adóazonosító jel szükségességét a gyermekek utáni adókedvezmények igénybe vételéhez.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jancsipapa
Azonnali ,végleges kiutasítás járjon ,ne börtön ...
Szeparepa
Az ország fosztogatásáért, kifosztásáért, a nemzeten élősködésért, a nép nyomorba döntéséért, amit az orbáni tatárjárás tett az elmúlt 5 évben, akkor mi járjon? Hazaárulásért kötél jár...
Jozefina
És hova csuknák be őket??? Új, modern, összkomfortos, kényelmes börtönöket kell építeni a stadionok helyett??!! Sok baromarcú törvényeskedő!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.