A Fidesz-frakció törvényjavaslatot nyújt be, hogy az Országgyűlés nyilvánítsa bűncselekménnyé a határzár megrongálását – közölte a nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője pénteken az MTI-vel.

Rogán Antal közleménye szerint az előterjesztést szeptemberben sürgősségi tárgyalást kérve terjesztik be. A javaslat elfogadása esetén a határzár megrongálása akár börtönbüntetést is vonhat maga után – közölte.

A frakcióvezető kijelentette: a Fidesz-frakció szerint azokat az embereket, akik megrongálják az ideiglenes műszaki határzárat példásan meg kell büntetni, mert az a magyar állam tulajdona.

Úgy fogalmazott: "nem elég, hogy az illegális bevándorlók törvénytelenül lépik át az ország határát, de ráadásul még a magyar állam tulajdonában is kárt tesznek".

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tökölődő
Tóni bazdmeg ! Ti mekkora kárt tettetek eddíg a magyar állam tulajdonában? Széthordjátok a haverokkal az egész országot. Vagy ez szerinted nem károkozás? kis g...ci ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@karma1: Ezek a fekák csak azért jönnek ilyen messzire, hogy az embercsempészek nagyobb baksist kapjanak. Mert a lényege ez a dolognak. (Anglia, Svédország a végcél, mert nincs messzebb Európában.)
Erre a célra pedig, lehet jó lesz végül az ideiglenes határzár is, mert a bűncselekményhalmazt már ezzel is el lehet követni.
magyarbakancs
@karma1: A populizmus vezetett már világ égéshez.
Jobb oldalnak mindig kell valami,vagy valakik kiket lehet hibáztatni minden gondunkért.
Régész nemzet vagyunk mindig a múltban akarunk turkálni és restaurálni.
karma1
@verőce21: Na ezt most egy kicsit nem ertem, de mindegy...Szerinted akkor idaig fizetnek, innen meg - ha engednenk - siman tovabbjuthatnank Angliaba, Svedorszagba?

A masodik mondatod azt akarta jelenteni, hogy egy ideiglenes kamuhatarzarat csak azert raknak le, hogy legyen mivel megvadolni azokat, akik ezt a kis sz@rt at akarjak vagni, es akkor mar azzal lehet veluk valamit kezdeni, hogy bunozok, es ezert nem engedjuk be oket az orszagba? Dehat ez egy baromsag! Nem kell ahhoz a keritesben kart tenni, hogy bunozoknek nyilvanitsak oket, mert az utlevelnelkuliseg maris bunelkovetokke teszi oket...

Jopofa vagy, hogy meg mindig veded a vedhetetlent, de nem baj, biztos megeri neked...
solidedge
A magyar állam tulajdonában a legnagyobb károkat a Fidesz okozta büntetlenül. Mi ez a kettős mérce?
vukkocska
Azért arra kíváncsi vagyok, honnan fogják tudni, hogy kinél van a vágószerszám, ki vágta el a kerítést. Ugyan ebben csoportos elkövetés nincs. Megint csak hergelés folyik. Vagy lesz külön ára a kerítésnek? Mert 50.000 forint alatti károkozás szabálysértés, felette indulhat csak büntetőeljárás. De azért ezt a Fidesz meg fogja oldani. Az, hogy alkotmány vagy törvénysértő, nem számít. Meg mi alapján kerül árazásra? Amennyi a tényleges folyóméter ár, vagy amibe a Fidesznek kerül? Amennyit az adófizetők pénzéből nyúlnak le?
Freewolf
Nem kell cicózni velük. Kifelé mindegyikkel, ahonnan jöttek. Amelyik meg rongál, az törjön követ Recsken!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.