Kezd egyre rosszabb üzlet lenni a letelepedési államkötvény. Idén július végéig 537 külföldi állampolgár jegyzett letelepedési kötvényt, amely időarányosan kevesebb mint a fele a tavalyi eredménynek, írta pénteki számában a Magyar Nemzet. A napilappal az Államdósság-kelező Központ azt közölte, hogy emiatt a közvetítő cégek bevételei is csökkentek: tavaly ebben az időszakban 50 milliárd forintot kerestek, idén az ebből származó bevétel 13,5 milliárd forintra csökkent. A Magyar Nemzet szerint a havi bontású trend emelkedést mutat: májusban 74, júniusban 110, júliusban pedig 112 külföldi jegyzett ilyen típusú kötvényt, így elérhető a tavalyi eredmény, amikor 2213 kötvényt értékesítettek.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Pénzért? Letelepedni itt Magyarországon. Az aki fizetett, az nyilván tud róla, hogy bezárták az elmegyógyintézetet, így nem kerül zárt osztályra.
1magyar
@zöldszem: Az aki tud is fizetni lehet terrorszervezet küldötte is.
zöldszem
@1magyar: Ugye nem gondolod komolyan, hogy Magyarország a terroristák célpontja?
1magyar
@zöldszem: Nem annyira, de itt már Eu-ban vannak, szabadon mozoghatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.