A Fidesz szerint az MSZP által támogatott Gyurcsány- és Bajnai-kormány tönkretette Magyarországot, a szocialisták kormányzásának végén nem gazdasági növekedés volt, hanem brutális visszaesés.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Most készül a fideSS maffia az állami földek ellopására, kell a fedőtörténet. Ilyenkor gyurcsányoznak egyet a birkáiknak hogy megtapsolják őket.
nusika
...megint Gyurcsányoznak"...de azért eddig is milliárdókat zsebeltek-nek...csak 1 példa ... mennyiből???
nol.hu/gazdasag/ket-kezzel-szorja-a-penzt-matolcsy-orbannak-1558577
Toby
Nincs téma a Lendvayban, a reform drótháló sem működik, mészéros & mangalicza sírva könyörög, hogy többet ne nyerjen, mert a széfek nem férnek el a gázszerelő műhelyben, lézer aggódik, hogy a rogán lakópark a feje fölé kerül és ez porig rombolná az önelégedettségét, a minimálbér emelkedik és ez milyen jó, mondja a havi félmillióért nyugdíjas minisztériumi főtanácsos, a másik, a nyomortól erősen elhízott mamus meg örül a rezsicokinak ( házának/lakésának paramétereit tapintatosan nem közölték, nehogy epilepsziás rohamot váltson ki a "magyar emberekben" ) , hende honvéd meglengette a csatabárdot, mintha magyar ICBM-ek sorakoznának a bakonyi silókban, ja és 20.-án a felvont nemzeti lobogó lengedezett a szélben !
Hát ennyi történt, de mert valamelyik pártnyalogány éjjel Gyurcsánnyal és Bajnaival álmodott, majd maga alá vizelt, ezért reggel azzal köszöntötte az asszonyt, hogy " Gyurcsány-Bajnai" !
nemjoezigy
@nusika: Igazad van és kösz a linket.
Erről jut eszembe, hogy létezik olyan oldal, (vagy jó lenne, ha lenne) ahol akár ennek a tolvaj bandának a nép és ország ellenes tetteiket be lehetne írni?
Most megint olyan ötlettel állnak elő, hogy megreformálnak. De mit? Amit már ők követtek el, és úgy állítják be, hogy milyen rendesek.
Amit eddig tettek, az csak a saját és a klientúrájuk érdekeit szolgálta!
Tehát igaza van @kakaósbögrének is: ennyit tudnak.
És ez nagyon kevés és nagyon káros!
Dr. Felipe
Most készül a fideSS maffia az állami földek ellopására, kell a fedőtörténet. Ilyenkor gyurcsányoznak egyet a birkáiknak hogy megtapsolják őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.