Ujvári Sándor az MTI fotósa csinált képeket arról, mi most a helyzet Röszkénél a bevándorlókkal.

Itt találtunk rá erre. Egy kép többet mond ezer szónál. Ugye ismerős? No, ez a fotó ennek a tökéletes példája. Háttérben a rendőrautó és gyönyörű égbolt, az előtérben iPhone-t szorongató, szelfiző migránsok, Mona Lisa-szerű arckifejezéssel, amiről lehetetlen eldönteni, mosoly-e, vagy sem.

Egyetlen zavarba ejtő fotó migránsokról, Röszkénél

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az utcán nem tudod személyigazolványoddal igazolni ki vagy előállítanak magyarként, de ezek tízezrével idejönnek és mondanak egy nevet. Lehet,hogy rablók, gyilkosok menekülnek onnan.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
36
Bizonyára nem az eladott, avagy szétbombázott javaiból vette a hapi az iPhone-t. De az órája se semmi. Gondolom, a family küldte a pénzt rá, az EJU-ból. Magyar ember, többségében csak álmodozhat az ilyen mobilról és óráról.
Remélem, sejtik már a vezetők, hogy a jól megszokott demokráciának, hamarosan vége.
lópicigáspár
És ahogy elnézem, ezek még szeretik is egymást! :-)
1magyar
Az utcán nem tudod személyigazolványoddal igazolni ki vagy előállítanak magyarként, de ezek tízezrével idejönnek és mondanak egy nevet. Lehet,hogy rablók, gyilkosok menekülnek onnan.
36
Ma hallgatom a rádiót és mondják, hogy Pakisztán-ból is jönnek. Ott nincs háború. De szerintem, sokan "divatot" csinálnak a vándorlásból. Szétment a hír, hogy lehetőség van jönni és élnek vele. Szemét dolog ez mindenhogy.
Szeparepa
Mi az hogy monalisaszerű arckifejezés? Ezt hogy sikerült kitalálni? Atyaúristen...
pistapapa
Sokadszor is kijelentem,hogy ezek nem menekültek,hanem küldöttek. Azok szervezik,pénzelik és küldik őket,akik Európa fertőzésében és gyengítésében érdekeltek.
verőce21
@lópicigáspár: (12:51) Akkor beleillenek a liberális társadalmakba!
Az unió országai egymással versengenek, hogy ki tud nagyobb melegpárti intézkedéseket bevezetni. Szinte a legfontosabb kérdéssé vált a vezető országokban.
Úgy tűnik, mára ténnyé vált, hogy Európa homoszexuális. Ennek pedig, ahogy egy egyén esetében is, úgy kontinens szintjén is meg vannak a következményei.
Mézike
@lópicigáspár: :-) feltekertem megnézni még egyszer a képet... , igazad van.
Fradigege
Igazán összeszedhetnék maguk után, amit szétdobáltak!
Egyébként ezt mindenkinek a figyelmébe ajánlom:

szabadriport.wordpress.com/2015/08/23/ezek-ellen-mar-csak-egy-atom-segithet-semmi-mas-18/
Laila
@Fradigege: Nekem is a sok szétdobált szemét tűnt fel azonnal... :-(
Egyébként néha annyira hülye címeket tudnak adni. Mégis mitől lenne ez a fotó zavarbaejtő??? Ti zavarba jöttetek tőle? :-)
Mézike
@Laila: Drága ha nem látod miért zavarba ejtő akkor tegyél fel gukkert... :-))))
De jót nevettem,! :-)
Laila
@Mézike: Ja, hogy homo sapiensek? Ja igen... bocs! :-D
Mézike
@Laila: Á dehogy!
Nézd mi van a kezében, mi van rajtuk, mit csinálnak, milyen az arcuk?
Mézike
@Fradigege: majd ha az asszonyt fenyegetni akarja férjuram azt mondja neki. Odaadlak a migránsoknak...
Laila
@Mézike: Kérlek ne nézz hülyének, de még mindig nem értem...
A gesztusaik alapján homo sapienseknek gondolom őket. A ruházatuk, a telefon, az óra, a szelfizés a naplemente előtt, - ezek alapján nem gondolnám, hogy menekültek.
Mézike
@Laila: Na ezért zavarba ejtő.
Mert egy sok ezer kilométert gyalogló ágrólszakadt akinek nincs semmije nem így néz ki.
Laila
@Mézike: OK, értelek. Egyetértünk. Köszi. :-))
Mézike
@Laila: De van még valami amit benéztél... :-) Azt a linket amit 21.57.-kor @Fradigege: feltett. Nézd csak meg mégegyszer, és a szeméten kívül mást is fogsz látni...
Laila
@Mézike: Nem néztem meg eddig, amit @Fradigege: feltett. Csak most. Kár volt. EZ RETTENETES!!!
Igen, mindnek jó ruhája van, mindnek okostelefonja, mindnek a legkorszerűbb fegyvere, amit csak úgy bármikor használhat is, ha valami nem tetszik...
Maradjanak otthon. Nem kérek belőlük. :-((
Mézike
@Laila: Na látod nem vagy te buta csak még keveset tudsz.
Mondta Karak kis Vuknak... :-)
Jó éjt neked, és akik még itt vannak.
Laila
@Mézike: Én is migránsoktól mentes, nyugodalmas jó éjszakát kívánok! :-)
kkalman
Ezeken nem látszik, hogy a "világ másik végéről" jöttek. Ha a többi is így néz ki, akkor ki hiszi el nekik, hogy onnan jöttek, ahonnan mondják. Főleg az idejutás módja - sok ezer km-nyi gyaloglás -, kérdőjelezhető meg. Nagyon sterilek egy ekkora úthoz képest.
1magyar
Ezek Európa meghódítására készülnek az biztos.
vizinyuszi
Minden szempontból olyanok, mint nálunk a cigányok: ingyenélő, kormos banda.
A cigányok is menekültnek hazudták magukat és elhúzták a csíkot, de nem valamelyik szomszéd országba. Nem! Meg sem álltak Kanadáig.
A külföldi rokonság ugyanezt csinálja, elindul Pakisztánból és meg sem áll Németországig. Útközben vagy előtte eldobálja a papírjait és hazudik az adott országban, majd tovább áll. Ha nem engedik tovább, erőszakos és habzik a szája, nem zavarja, hogy semmi keresnivalója Európában.
a.a
@vizinyuszi - Tovább gondolva.. még aránylag nyugodt a helyzet. Beszöknek, tovább mennek.. De mi lesz akkor, ha a nyugat megtelik? Vagy ha valahol azt mondják, hogy elég - és nem engedik be, vagy megpróbálják őket visszatoloncolni. Belegondolni is borzalom. Nesze neked nagy nyugati liberalizmus. Egyébként még sehol nem hallottam/olvastam arról, hogy miért nem jönnek nők (egyedülállók). Nagy számban fiatal 20-30 éves férfiakat látni fotókon, videókon (kivel, hol fognak családot alapítani? mert hogy vissza nem mennek innen, az is biztos)
vizinyuszi
@a.a: Káosz, zavargások, városrészek felgyújtása, túsz ejtés, rosszabb esetben polgárháború, ugyanis a kontinensen már eddig is milliós létszámban voltak és vannak jelen, ehhez pedig folyamatosan érkezik a hasonszőrű, fekete utánpótlás.
Laila
@a.a: A nők később jönnek majd. Előbb a férfiak letelepednek, később majd családegyesítés jogán jönnek a nők is. Azt hiszem 1 férfinak 4 felesége lehet az iszlám szerint. Letelepszik mondjuk 800 ezer férfi, pl. Németo-ban. Ezt szorozd be mondjuk 2-vel, - ne számoljunk egyből 4-gyel. Ez 1 millió 600 ezer nő. Ha majd itt lesznek a nők is, születhetnek a gyerekek. Egy férfitól átlag 15-50 között... De számoljunk átlagosan csak 20 gyermeket 1 férfitól, - elvégre Európában vannak, ahol kevesebb gyermek a divat. Nem folytatom, Te is tudsz számolni...
Nem kell ehhez fegyver, és dzsihád sem. Ők jobbat tudnak, mint az Iszlám Állam. Európa az övék...
Na ezért nem szeretném én őket Mo-n letelepíteni. Ezért. Nem azért mert gyűlölöm őket. Dehogy gyűlölöm. Csak nekünk, és a mi gyerekeinknek is kell haza. És nem akarom odaadni a saját hazámat nekik. Bármilyen sok baj van ebben az országban, akkor sem.
a.a
Pokol Béla: Európa végnapjai .. tévedett, nem 20-30-40 év múlva lesz valóság..
1magyar
@Mirabilis: Tv-ben láttam, Angelát is lehazaárulózátk az országában.A németek sem örülnek nekik, ezeknek egy emberélet nem számít.A csador alatt bármi titokban marad.
libellle
@vizinyuszi: aug. 26. 8:17 téged most engedtek ki a zárosztályról és már megint károkat teszel magadban is. ej ej ej.
verőce21
@libellle: (16:45) Csak nehogy a Te nyakadban tegyen majd kárt egy kecskehentes!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.