Megjelentek a kormány honlapján a menekültügyi módosítások, amelyek között van néhány meglepő is: a jövőben nemcsak a menekült-, hanem az oltalmazott státuszúak is részesülhetnek családtámogatásban. A módosítások között szerepel az is, hogy magyar állam meghálálná a segítséget az embercsempészek leleplezésében segítő menedékkérőknek. A befogadottaknak kötelező jelleggel el kell fogadniuk a felajánlott közmunkát - ez is a tervezett változások közé tartozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Csúnya rossz menekülteket közben támogatnák? Mondjuk amint közmunkára fogják őket tovább mennek...de még mindig azt mondom, ha ilyen impotens hozzánemértéssel kezeli a qrbán a helyzetet akkor a bevándorlók megfagynak télen.
verőce21
Döbbenetes, hogy Uniós nyomásra mit cselekszenek nálunk is. És miket nyilatkoznak a migránsok érdekében az EU vezetői!
Már az olasz haditengerészet egyenesen értük meg a líbiai partokra. Ilyen korábban eszükbe nem jutott volna, most mégis megteszik. Minden európai vezető olyanokat művel, ami nemrég még tilos volt. Ez a változás csak kemény (NATO) nyomás hatására alakulhatott ki, önmagától biztosan nem.
Gömblulus
Azt hiszem Magyarországon a jogok a magyarokat illetnék meg. Jó lenne szem előtt tartani, kié az ország.
Hagyjuk, hogy kié a hatalom, tudjuk mindannyian, hogy rossz kezekben van. Minden esetre semmilyen alapon nem látok arra indokot, hogy "jogaik" legyenek ITT!
Zsoel
Joguk van sarkon fordulni, és elhúzni a náthásba. Elég itt a baj nélkülük is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.