Szeptember 15-ig kell döntenie a kormánynak arról, hogy ki legyen Vida Ildikó utódja. Ennél jóval fontosabb kérdés, hogy miként fogják átalakítani az adóhatóságot. Az állományban óriási a bizonytalanság, az eddig nyilvánosságra került terveket hajmeresztőnek, durván szakmaiatlannak tartják. Vida Ildikó lemondása után a kormány bejelentette, hogy átalakítja az adóhatóságot, mert csökkenteni akarja a bürokráciát. A kormány – szokásához híven – a tervezési folyamatba most sem vonta be a NAV-ot. Erről Vida Ildikó is panaszkodott. Sőt, lemondása egyik okaként az egyeztetés teljes hiányát hozta fel a lemondólevelében.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@verum: Igen eddig a nyakunkig ér a NAV szara, most fejre állítanak és a bokánkig fog.
Közben kiplakátolják, hogy szakmailag megoldották a NAV ügyet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
A független NAV-ot felejtsétek el...max az ellenzéki média fogja viszgálni a fidesz csalásait mert ők magukat biztos nem viszgálják...ha esetleg mégis akkor a szokásos " Semmi baj" lesz a vége.
adrenalink
"szakmaiatlannak tartják" Mit kell ezen csodálkozni? Ez a banda mikor döntött bármirőll, józan megfontolás, előzetes számítások, hatástanulmányok alapján?
zöldszem
@verum: Igen eddig a nyakunkig ér a NAV szara, most fejre állítanak és a bokánkig fog.
Közben kiplakátolják, hogy szakmailag megoldották a NAV ügyet.
Toby
Remélem, minden NAV-os mellé lesz egy hivatali tolmács is ! A cba-ba még vásárolni sem mehetnek a NAV-osok !
justhpeter
Mi köze van a NAV-nak bármilyen szakmaisághoz ? A mai szinthez pont Tállai a legalkalmasabb. Írni olvasni lassan tagolva még tud, de gondolkodni képtelen. Tehát a munkán kívül mindenre alkalmas.
kkalman
Már így is csak azt vizsgálja a NAV amire utasítást kap, pontosabban azt nem vizsgálja, amit fitymasz körökből megtiltanak nekik. Ezután meg véletlenül se lesz hiba a fideszcsicskák adózásában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.