Lázár János szégyenletes eljárásnak minősítette, hogy az Európai Bizottság kihagyja Magyarországot a más országoknak járó támogatásokból. Magyarország sérelmezi, hogy az Európai Unió nem ad segítséget ahhoz, hogy képes legyen a schengeni határ védelmét ellátni – mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön. Lázár János budapesti sajtótájékoztatóján szégyenletes eljárásnak minősítette, hogy az Európai Bizottság kihagyja Magyarországot a más országoknak járó támogatásokból.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Nezve a BBC northamerica't ,Macedoniat es Szerbiat mutogasak a sok menekultel.
MO-ott meg sem emlitik! Hajra Brusszel!Berlini falatt korbe az orszagba bezeg Honnecerek 1 honap alatt fel vagtak a falat. Csodalkozom,hogy eszt nem tudjak Orbanek.A Nato drotfalaik
szinte nevetseges.igaz sokan ezen is kaszaltak.
Sziszifusz
Az Orbán V. vezette államgépezet eddig az uniós rosszallások ellenére, saját maga próbálta kezelni a migránsokkal kapcsolatos problémát. A közös megoldásoktól elhatárolódott.
Most, kiderült hogy nem tudják kezelni a helyzetet. Nem ér semmit a plakát kampány, a kerítés és várhatóan a katonaság és a rendőrtanulók bevetése sem.
Most fordulnak az unióhoz segítségért ? Miért nem működtek együtt a kezdetektől fogva ?
Mint sok másban is, ebben a problémában is megmutatkozik a kormány a dilettáns,
szakmaiatlan mivolta.
Vizual
@Sziszifusz: Pénz kellene, de Bécsbe már nem mentek el. Kiváncsi vagyok az osztrákok mikor zárják le a határt, vagy csak ellenőrzik a bemenőket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok