Közügy, ami a Muzsikás körül mostanában történik, de először saját fájdalmamról: hosszú ideje nem telik el napom a Muzsikás valamely számának meghallgatása nélkül: mezőségi, somogyi, gyimesi vagy zsidó dalok előadójaként egyaránt megrendít – mint minden, amit igaz művészetnek tartok. És most zavarban vagyok, és nincs kedvem kedvenc zenéimhez se. Pedig a mobilom is Muzsikással csenget...

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Nakéremszépen, ez ismét egy nagyon ringyó ügy.
Először is az egészhez semmi köze sem Petrásnak sem a Muzsikásnak csakis a zsidó fesztivál szervezőinek.
Másodszor, ez valakiknek hiányzott, valakik akarva kavarják a szart.
Petrás énekes, előadómüvész nem párt- vagy szektatag, tehát őt ha valaki meghívja azt azért teszi mert tetszik hasonszőrű hanem azért mert tetszik az éneke.A Muzsikás szintén előadók, művészek és egyik legnépszerűbb zenekar akik szintén a zenei munkájuk után élnek, tehát ha valaki meghívja őket az nem utasítják vissza. Az hogy most erre került a sor az azért volt mert beleszóltak a munkájukba, amihez sem szakmai sem etnikai sem vallási sem pártvonali összefüggés nincs csak az, hogy az egyik külsős tagjuk valakiknek énekelt, vagyis ararva feltűnést keltettek.
Próbáljuk meg fordítva elgondolni. Azok a zsidólk akik kifogást találtak Petrás magatartásában hány olyan helyen fordultak meg ami hasonló feltételezést válthatna ki...ha mindenki ugyanilyen szarkavarási tehetséggel lenne megáldva.
Szerintem az egész nem más mint egy újabb bizonyíték, hogy nem akarnak közösnevezőre jutni.
Szégyelljék magukat !!!
silber13
@Csizmás Kond: Szerintem megette a fene a művészetet, ha a politlka beleugat! Naiv gyerek voltam, mikor atr gondoltam, hogy pártok, kormányok nem fognak bekedumálni! Tévedtem!!
Csizmás Kond
@silber13: Nem a politika dumál bele ugyanis sem Petrás sem a Muzsikás nem politizált csupán egyes emberek próbálják úgy beállítani, hogy annak látszódjon.
Itt is ugyanez történt. Szerintem ennél aljasabban már nem lehet hazudni mint ezek a fesztiválszervezők tették...persze végigolvastam az erről szóló közleményeket is...szégyen amiket összehordanak...
.
.
silber13
@Csizmás KondBiztos voltam benne,hogy Petrásék nem vitték vbele a politikát! Szóval gennyes emberektől ne is várj mást, Petrásék meg szegények,remélhetőleg tanultak belőle! Hányhatnék vagyok ilyenkor!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.