Szögesdrótot telepítettek a macedón határőrök a görög határszakaszra a menekültek miatt. Egy kaput azért hagytak, hogy folyamatosan ellenőrizni tudják az áthaladó tömeget. Az elmúlt 24 órában ezen a határszakaszon 2200 menekült lépett át. Mind északra tartanak, Magyarország irányába. A görög-macedón határról Novák András tudósít.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Előbb is kitalálhatták volna a regisztrálás mellé az
ujj lenyomat vételt. Mert a reggeli kapcsolásos HÍRADÓBAN MÁR HORGOSRÓL VISSZA FORDULTAK NEM AKARNAK UJJ LENYOMATOT ADNI.
Yoda69
1956-ban Magyarorszagrol tobb mint 200.000 ember menekult el.
2010-2015 kozott eddig tobb mint 700.000 ember menekult el az uralkodo rezsim miatt.
Soha egy szot nem lehetett hallani a befogado allamoktol a menekult a magyarok ellen. Nem ertem, hogy most par ezer menekult athalad az orszagunkon, es mi ezen ennyire kiakadunk.
Grafix69
@Yoda69: Azért mert ebből lehet témát ügyet csinálni ,amikor a Szerb Horváth háború alatt átjött 65000 embert el kellett tartani 2 évig senki nem tiltakozott, nyilván persze nem arabok meg muszlimok meg négerek voltak , de tartósan itt éltek 2 évig. A Magyar kormány nem foglalkozik azokkal akik elmentek innen , ha valóban megtudnák a kint élők illetve azok számát akik a FIDESZ hatalma miatt és a gazdasági nyomor miatt mentek el biztosan elcsodálkoznának ,mert szerintem a mostani migráció sokkal nagyobb mint az 56 -os menekültek száma. Dolgozunk , élünk ,normálisan emberhez méltóan és nem utolsó sorban , de megbecsülve és nem csórón mint otthon amikor 20 év alatt is nehezen vásároltunk autót vagy bármi mást. Katasztrofális végeredménye pedig abban csúcsosodik ki mikor már be integrálódik egy egész nemzet más országokba mivel az anya országot elrabolták a bűnözők .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.