Több száz menekült érkezett a fővárosi Keleti pályaudvarhoz vasárnap délelőtt, csatlakozva a már ott tartózkodókhoz. A tömeg kórusban skandálta angolul tervezett úti célját: "Németország, Németország! " - számolt be az M1 aktuális csatorna tudósítója a helyszínről a vasárnap déli Híradóban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat igen, lattam a TV-ben ezt a riportot, - illetve egy ilyen helyzetrol szolot - 5 rendor allta utjat - bekesen - egy holgynek, aki mutatta a rendoroknek es a riporternek is, hogy megvasarolta a menetjegyet Nemetorszagig, miert nem engedik felszallni a vonatra, mire a magyar bunko rendor odaallt, es magyarul elkezdte mondogatni, hogy "nem mehetsz oda, nem szallhatsz fel a vonatra," mikozben egy masik rendor gyorsan a telefonjahoz kapott, es a tobbiektol tavolabb menve valakit felhivott...(Persze, nem tudni, hogy kit).

megemlitettek a kismamat is, aki tegnap az aluljaroban szult, illetve mutattak, hogy valamilyen korhaz szuleszeti osztalyan vannak a babajaval, jo korulmenyek kozott.

Szegyellem magam, ekkora embertelenseget nem teteleztem fel a magyarokrol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.