Még nem lépte át az osztrák-magyar határt a Keletiből hétfő délelőtt induló, menekültekkel dugig zsúfolt railjet. Az osztrákok a magyar rendőrök segítségét kérték. Délután újabb vonat indulhat el a Keletiből, ám kétséges, hogy átengedik-e a határon az osztrák hatóságok a zsúfoltságra hivatkozva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
Az igen. Merkel kancellár! Tessék ráförmedni, elítélni, szankciókkal megfenyegetni az osztrákokat, hogy azonnali hatájjal tessék a vonatokat tovább engedni! Hihi:) Csakhogy, gondolom, szóltak a Bajorok, hogy oda aztán be nem mennek.
Egységes EU.:))) Hol?:)))
Megint mi szívjuk meg.:(((
Szeparepa
Miért tényleg ekkora idióta volt valaki, hogy elhitte hogy ezt a sok parazitát, majd a nyugat beengedi...? Mert hogy ezek a szerencsétlen ostoba megvezetett muszlimok elhitték, az oké, mert ők állattól alig különbek, sőt sok dologban az alatt vannak...
Másik
Nem baj, majd ott is sztrájkolnak egy sort, és már indulhatnak is tovább.
Max. az osztrákokat sem fogják szeretni.

Csak úgy ...

www.youtube.com/watch?v=gV3v9GB_UJ0
glorianna
Bocs, de elvileg a Railjet csak akkor közlekedhet(ne), ha valamennyi utasnak van ülőhelye, függetlenül az állók nemzetiségétől és egyéb státuszától, amíg álló utas van a szerelvényen, addig nem szabad mennie. A MÁV és budapesti rendőrség ezt pontosan tudja, tehát okosabb lett volna tájékoztatni a menekülőket és több kocsit/szerelvényt indítani.
1magyar
Hol a Johanna belügyminiszter asszony? Ő várja őket.
JAJMÁR
A "zsúfoltságra" hivatkozva nem akarják beengedni. Szóval a "hiba" nálunk történt sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.