Magyarország nyíltan a németeket okolja, a menekülthelyzet magyarországi kezelését pedig nem értik Nyugat-Európában. Feszül az unió.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rugacs
Hát ez valóban nevetséges: amiről vitáznak, az nem megoldás a kialakult helyzetre. Új szabályok kellenek, de nem kéne mindenkit beengedni, meg Görögországban meg Olaszországban kellene regisztráló állomásokat létrehozni, stb.
Az itt lévőket ez miben érinti? Ezek innen nem fognak visszamenni sem ide, sem oda. Ezt itt és most kell megoldani! Oldják fel a Schengeni rendeletet és már mehetnek is a szerencsétlenek oda, ahova akarnak. Sőt, még jobb lenne, ha ezzel egyidőben vonatot is küldenének értük a németek.
Miért kellene olyan országokra erőltetni a befogadásokat, akik nem akarnak befogadni, ráadásul a menekültek sem akarnak itt maradni! Ez a megoldás egy marhaság! Nekünk már eleve itt vannak a romák, akik 500 év alatt sem tudtak beilleszkedni. Sem közénk, sem senki máshoz sem ...
justhpeter
@rugacs: Ha egy közösségnek tagjai vagyunk, akkor ránk ne vonatkozzanak a közösségi feladatok. Csak a kiemelt támogatásra tartsunk igényt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.