Az Index tudósítása szerint bedobtak pár petárdát az aluljáróba a Keletinél az ultrák, akik tervezetten balhézni mentek oda. Az MTI is megerősítette, hogy verekedés tört ki a pályaudvarnál.

Mintha lövések lettek volna, olyan hangja volt, mindenki iszonyatosan megijedt, alig lehet leválasztani az ultrákról a menekülteket, akik szét akarják verni őket – írta az Index. A menekültek ásványvizes palackokkal és cipőkkel támadnak vissza a petárdákra.

Kurva anyátok! Takarodjatok innen!

– ordibálják az ultrák a helyszínen lévő tudósító szerint.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy mintegy száz bevándorló a pályaudvar főbejárata előtt jelszavakat skandált arabul és tapsolt. Ezután alakult ki összetűzés a migránsok különböző csoportjai között, mire a rohamrendőrök közbeavatkoztak és megfékezték a randalírozókat.

Mindeközben az pályaudvar épülete mellett időről időre a magyar-román futballmérkőzésre tartó szurkolók nagyobb csoportjai vonulnak el, "ria-ria, Hungária!" kiáltásokkal, fütyülve, tapsolva. A kisebb összetűzést nem számítva a rohamrendőrök sikeresen távol tartják őket a tér középső részétől, a pályaudvar épületétől.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Eltávolítjáka rendőröket a pályaudvarról,majd hamarosan megjelennek az ultrák,vajon ki készíthette a forgatókönyvet és kinek az érdeke?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
enslaved
@hetöndöe: Ne károgj annyit Pityuka, menj és építsd tovább a kerítést...
enslaved
@moiszikf: Dehogy különben, betondöe még a keblére is szorítaná mindet:-))
enslaved
@hetöndöe: Az Egészséges erotika jobb film volt, de ez sem volt rossz.
moiszikf
@enslaved: Az érdekes az, hogy külföldön él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.