Az Index tudósítása szerint bedobtak pár petárdát az aluljáróba a Keletinél az ultrák, akik tervezetten balhézni mentek oda. Az MTI is megerősítette, hogy verekedés tört ki a pályaudvarnál.

Mintha lövések lettek volna, olyan hangja volt, mindenki iszonyatosan megijedt, alig lehet leválasztani az ultrákról a menekülteket, akik szét akarják verni őket – írta az Index. A menekültek ásványvizes palackokkal és cipőkkel támadnak vissza a petárdákra.

Kurva anyátok! Takarodjatok innen!

– ordibálják az ultrák a helyszínen lévő tudósító szerint.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy mintegy száz bevándorló a pályaudvar főbejárata előtt jelszavakat skandált arabul és tapsolt. Ezután alakult ki összetűzés a migránsok különböző csoportjai között, mire a rohamrendőrök közbeavatkoztak és megfékezték a randalírozókat.

Mindeközben az pályaudvar épülete mellett időről időre a magyar-román futballmérkőzésre tartó szurkolók nagyobb csoportjai vonulnak el, "ria-ria, Hungária!" kiáltásokkal, fütyülve, tapsolva. A kisebb összetűzést nem számítva a rohamrendőrök sikeresen távol tartják őket a tér középső részétől, a pályaudvar épületétől.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Eltávolítjáka rendőröket a pályaudvarról,majd hamarosan megjelennek az ultrák,vajon ki készíthette a forgatókönyvet és kinek az érdeke?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Tényleg, vajon hány rendőrt büntetnek majd meg, mert megfékezte a láncos kutyákat és hány láncos kutya fog majd milliós kártérítést kapni, mert meg lettek fékezve?
Hellcat
Na azthittem ez csak a meccs után lesz...
verum
@Hellcat: - előtte, alatta, utána. Így szép a nagy magyar élet. :-(
Szeparepa
Eddig csak kiskanállal, most úgy néz ki már nagykanállal kóstolhatnak bele e derék menekült, álmenekült-migráns és ISIS-es katona illetve terrorista srácok (akikből összeáll a vándorló tömeg) a magyar valóságba... A gáz csak az, hogy az utóbbiak ettől esetleg bepöccenhetnek, aktiválnak egy kéznél levő sejtjüket... és az ártatlan petárdára esetleg jöhet egy pokolgépes válasz a Keletinél...
dr. prédikátor
Beindult a csürhe! Vajon miért nem lép fel velük szembe a rendőrség?? miért engedi randalirozni őket???Vagy direkt???
pbalage
gyurcsánybajnai! zeemútnyúcév!
minden ezek miatt van.
Hellcat
@verum: A pár száz menekült aki elindult az M1-es gyalog viszont lehet, hogy rondán keresztbe tett a hazajutásomnak.
hetöndöe
A jobboldal meg naponta tesz fel videókat az állítólagos "arab csürhéről" a facebookra.
Hajrá Agyarország,hajrá agyarok!
bencemacska
@dr. prédikátor: ma, 16:57

Szerintem a rendőrség már annyira kimerült a "vezénylő tábornok" hülyébbnél, hülyébb utasításainak végrehajtás alatt, hogy nincs ereje. Reggelre nem is lesznek használható állapotban!
Mobil123
Na előkerültek az agyilag zoknik is az utcán.
hetöndöe
Eltávolítjáka rendőröket a pályaudvarról,majd hamarosan megjelennek az ultrák,vajon ki készíthette a forgatókönyvet és kinek az érdeke?
DR Eric CARTMEN
A püffedt pávatáncos megint kért tőlük egy kis szivességet, mint anno 2006-ban ???
Hellcat
@bencemacska: Népligetből Kisbérre. Az a busz általában Tatabányáig a pályán megy.
bencemacska
@hetöndöe: Véletlen nem lehet. A rendőrök reggelre már kénytelenek lesznek feladni az egészet!
A TEK meg elfoglalja helyét a Cinege utcában. Bár a vezénylő tábornok nincs itthon,de vajon haza jön a meccsre?

Én már csak 2006. szeptember 18-ra tudok gondolni!
micfild
@Hellcat: Szia!! haza tudtál jönni?? nekem is mondták a gyerekeim, hogy tele az M1es menekülttel, hogy alig tudtak felmenni a pályára
Hellcat
@micfild: Fél 8 kor indul a buszom a páromé fél 6 kor...őt kértem meg majd mondja el mi a helyzet...ő érte jobban aggódom...Szerencsétlen a II. JPP tértől jár a keleti mellé a Hernád utcába szinte minden kétköznap...Gondolhatjátok, hogy azért aggódok főleg, az elmúlt két napban elég dolgom akadt arra nekem is és egyáltalán nem tetszett az amit ott láttam. :(
bencemacska
@Hellcat: Ismerem a járatot. Tatabányáig sz...lesz az utad! Nekem az a véleményem, hogy odáig fognak ma elmenni, ott fognak éjszakázni!
Szerintem jobb, ha vonatra szállsz!
Hellcat
@bencemacska: Akik bicskétől indultak azok a síneken mennek...ezáltal gondolom a vonat is kilőve.
micfild
@Hellcat: Kár, hogy nem tudtunk elöbb beszélni, fél5 tájban beszéltem a lányommal, akkor értek ki az M1re.. ha megjöttek, irok...de ez még idő, mert bemennek a nagymamához és hazaviszik a barátnőt is.
micfild
@Hellcat: bele sem merek gondolni, mi lesz télen... ha ez igy folytatódik. Akkor már nem lehetnek az utcán... és itt az ősz.. pár hét, annyi sem és irtó hidegek lesznek az éjszakák.
bencemacska
@Hellcat: Persze, én még abban a hitben élek, hogy Fehérvár felé is lehet menni!!! Én azt a járatot jobban szerettem!
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
Most kezdem el szégyellni, hogy magyar vagyok.
Jóemberek! Ezekben a focibuzikban nincs semmi emberség, tolerancia?
És, a focibuzi vezérben sem?
Neki fontosabb, a foci, mint bármi más?
Ne fikázzatok le, de a jelenlegi helyzetet figyelembe véve, meg kellene változtatni a Himnusz szövegét. "Isten, verd meg a magyart"-ra. Mert, mivel is áldotta meg a magyart, az a jóisten. Jókedv el, bőség el. Ez lenne a legkisebb gond, de ilyen embertelen, intoleráns,egoista, bunkó, paraszt ( pejoratíve)népet, a föld még nem hordott a hátán. Segíteni, egyik sem segít, hát akkor rúgjunk beléjük egy jó nagyot! Mert, az a kurva élet még nem rugdosta őket eléggé!
rugacs
@Rózsika Hatházi: Most jelentette be az osztrák miniszterelnök, hogy nem fogják beengedni a regisztrációval nem rendelkező menekülteket Ausztriába. Most már fikázhatod őket is az embertelenségük miatt!!!
Az angolok Calais-nél húztak fel hasonló kerítést, hogy a Fr.o. felől érkező menekült áradatot megállítsák.
Merkel is üzent a kormánynak, hogy tartsa be a Schengeni egyezményt...
Ezek után melyik nációhoz szeretnél büszkén tartozni?
rugacs
@Rózsika Hatházi: Én meg az olyan emberektől viszolygok, akik ha megy a szekér = büszke magyarok, ha problémák vannak = szégyellik magyarságukat!!!
Nekem az, hogy magyarnak születtem olyan, mint a tökéletes házasság: jóban-rosszban együtt, amíg a halál el nem választ!!
varirmag
Tessék eltörni a kezét,lábát , minden rendőrre támadónak.
Aztán a sittre velük.
varirmag
rugacs hol hallotad, olvastad ???

"Most jelentette be az osztrák miniszterelnök, hogy nem fogják beengedni a regisztrációval nem rendelkező menekülteket Ausztriába"
Rózsika Hatházi
@rugacs: Láttál már tőlem olyan hozzászólást, melyben büszkén döngetem a mellemet? Mire kellene büszkének lenni? Hogy betartjuk az Unio-s szabályokat? Eddig, mindig az Unio ellen kellett szabadságharcot folytatni az első számú Dakotának. Most, mitől lett fontos?
Egyébként, a mondanivalóm többek között arról szólt, hogy: hol a faxban van a nagyfőnök, mikor az ég zeng? Uff! Nem ám a megoldásra hívja össze a vének tanácsát. Nem, ő magasról szarik a problémára. Neki a magyar-román meccs a fontos.
vitriol
úgy látszik orbán megint hadba hívta a csürhéjét
rugacs
@Rózsika Hatházi: A nagyfőnök tegnap Brüsszelben tárgyalt, élőben közvetítették, ma a Visegrádi négyekkel tárgyalt. A tárgyalások után sajtótájékoztatókat tartott. Te se tévét nem nézel, se híreket nem hallgatsz?
mtsl
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
"Az MTI tudósítója a helyszínen azt látta, hogy mintegy száz bevándorló a pályaudvar főbejárata előtt jelszavakat skandált arabul és tapsolt."
E felett nem kellene átsiklani...
enslaved
@hetöndöe: Újabban csak összeesküvés elméletekre futja? Ugyan kinek lenne érdeke? Senkinek.
moiszikf
@hetöndöe: Ki készítette a forgatókönyvet?
rugacs
@varirmag: A Hírtévében mondták be. Az időpontot elfelejtettem feljegyezni, bocs...
rugacs
@moiszikf: Talán a kicsi zöld marslakók...? :-)
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
@rugacs: De igen. Nézem a rádiót és hallgatom a tévét. Figyi! Annyira hallgattam, hogy a hét elején (tudom, egyesek szerint Kálmán Olga nem számít) az Egyenes beszédben, a kupakos, tesze, tuszu. huti, hutu Lala, a Kósáéktól, azt nyilatkozta, bocs, nyekeregte,hogy a fityisz már az év eleje óta tudott a menekült áradatról. Mondd! Azon kívül, hogy 960 milliót elgyaktak a Nemzethy inzultációra, 300 millát az uszító, gyűlölködő óriásplakátokra, majd' 30 milliárdot a semmire sem jó Gyoda, Yoda kerítésre,( mert az csak egy szegény Bambit tudott pörköltalapnak prezentálni) mi a jó Boga faxát tettek? Az égegyadta világon semmit! Na, ez sem igaz, mert miközben te, meg a többi utálkozó, ezzel vagytok elfoglalva, addig szétmutyiztak 300 ezer hektár földet. Na, abból sem neked, sem nekem egy szem kukorica nem fogja megfeküdni a gyomrunkat. Bár, amilyen elvakult vagy, lehet, neked jut belőle egy csövecske. Mi van a Quaestor-ral, a bedőlt bróker cégekkel? Mi van a kakadufejű, majd' 200 milliós dunakeszi kecójával? Te még mindig hiszel abban, hogy az átkosban a szülők annyi lóvét spóroltak, hogy sem neki, sem a gyerekeinek nem lesz anyagi gondja, az életük végéig? Miből lett egy gázszerelő röpke 5 év alatt, olyan milliárdos, hogy egyet el is felejtett az adóbevallásában? Mennyi, de mennyi kérdést lehetne még feltenni, hogy mit és miért? Nem is értem, hogy miért éppen tőled várom ezekre a választ, hisz a te orcádon, ott van a lónapszemüveg. Na, mindegy, ez csak egy kis szösszenet volt, azok közül, amik nagyon, de nagyon a bögyömben vannak.
papa.49
@rugacs: Az angol ME. délután jelentette be hogy hajót küld a szír táborokhoz és egyből visz az Egyesült Királyságba a menekülteket, NEM ÁRTANA NÉHA NEM CSAK A LENDVAY UTCÁBÓL TÁJÉKOZÓDNI vau, vau)))))))))))))))
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
rugacs
@papa.49: És akkor mi van? Egy egyiptomi milliárdos meg szigetet vásárolna a menekülteknek...
Mi ez, magasugrás?
rugacs
@Rózsika Hatházi: Hát persze hogy tudtak. Én is tudtam. Sőt, még a németek is tudtak. Ők olyannyira, hogy '45 óta folyamatosan fogadnak be innen-onnan menekülteket. Mi meg most kezdtük. És rögtön néhány tízezerrel.
A németek a 70 éves tapasztalatukkal értetlenül és szájtátva állnak a helyzet előtt. Te nagytudású meg a magyar kormánytól vársz csodát.
Amúgy jól vagy? Cseppet sem vagy telhetetlen. Ami érthető is, hiszen kormányellenes okoska vagy...
vonotok
Ezek fociultrák, úgy eszembe juttatják 2006 őszét. De lehet, hogy már én emlékszem rosszul.
bencemacska
@rugacs: Hány menekültet fogadott be M.o?!
Nézz már utána!
papa.49
@rugacs: Mit is írtál már nem emlékszel azt írtad hogy az angolok lezárják a csalagútat, na én erre írtam hogy tájékozódj de látom tök felesleges mert te csak az egyirányú híreket látod amik a Lendvay utcából érkeznek, légy boldog velük)))))))))))
hetöndöe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rózsika Hatházi
@rugacs: Kedves rugacs! Köszönöm kedves kérdésedet. Nem, nem vagyok jól! Nem azért, hogy nagyon rosszul élek( bár élhetnék jobban is), hanem azért, mert a te, meg a hozzád hasonlók szenvtelen viselkedése keserít el. Igen, én egy kormányellenes Okoska vagyok.Megvan rá az okom. Örülj, hogy most jól megmondtad a magadét! Kívánom, hogy ennél nagyobb örömöd ne legyen az életben. De, ha fordul a kocka, ne ríjjál, emlékezz, hogy a trafikok is csődbe mehetnek egyszer! Egyébként, kitől várna csodát az ember lánya, mint a magyar kormánytól? Hisz, pöttyös seggű MNB góré, már számtalanszor elmondta nekünk, balga népnek, hogy ez egy Tündérország. És, köztudott, hogy a tündérek csodákra is képesek. :))))
enslaved
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hetöndöe
@enslaved: Te meg szép vagy,mint egy új traktor.:-)
enslaved
@hetöndöe: Ne károgj annyit Pityuka, menj és építsd tovább a kerítést...
enslaved
@moiszikf: Dehogy különben, betondöe még a keblére is szorítaná mindet:-))
enslaved
@hetöndöe: Az Egészséges erotika jobb film volt, de ez sem volt rossz.
moiszikf
@enslaved: Az érdekes az, hogy külföldön él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.