Úgy tűnik, megoldódott a Magyarországon rekedt menekültek drámája egy időre: Ausztria és Németország belement abba, hogy érvényes papírok nélkül is fogadja a több száz embert. Az első migránsokat szállító buszok már át is lépték az osztrák határt, ahol az ottaniak éljenezve, tapsolva fogadták érkezésüket. Ők pedig a hetekig tartó megpróbáltatások után szemmel láthatóan boldogan néznek a jövő elé.

Balogh Zoltán (MTI)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nemezis
Nála boldogabban már csak én integetek neki.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
@mate03: kemény mondatok, de van benne valami...
mondomamagamét1
Remélem az életbe sose jössz erre többet te mocskos cigány baszadék bízok benne hogy szappan lesz belőletek amivel kitudom mosni a seggem!!!
JAJMÁR
Felhívom a figyelmét azoknak, akik esetleg nem vették észre, hogy ezek az Emberek, - a menekültek - tudatosan és kiválóan használták a rájuk irányuló világsajtót.
A tüntetéseik kitartóak, lelkesek, egyértelműek - de nem erőszakosak - viszont nagyon ötletesek voltak. Pl. a sínekre fekvő család, nő és gyerek, a gyerekekre írott üzenetek... stb.
Csak szólok, "mocskos cigány baszadék"-nak nevezni ezeket az embereket igen nagy butaságot mutat. Úgy értem azét, aki használja ezeket a szavakat, mert az eleve "szűkös odafent".
Kedves magyar honfitársaim, nem ismerem ezeket az embereket, csak a képernyőről és az újságokból, de bizton állítom, hogy nem iskolázatlan tahók.
mondomamagamét1
@JAJMÁR: Nem erőszakosak még de azok lesznek hamarosan remélem a szomszédod lesz belőle vagy 300 család és megmutatják neked milyen tanultak!! ;)
spu00
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az EU , vagy a Magyar parlament milyen törvényeket helyezett hatályon kívülinek?
JAJMÁR
@mondomamagamét1: Ja, meg neked is megmutatják, és akkor majd megérted.
Én már rájöttem. Sőt, azóta még több jelét adták, bizony, ezek az emberek nem "h@lyék". Szemben sok, bármit csont nélkül benyelő, és nagyon magyarnak és magát okosnak képzelt honfitársaimmal..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.