Az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) államtitkárai is részt vettek a tárca és az általa működtetett Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házak Hálózata önkéntes akcióiban a jótékonyság világnapján - áll a minisztérium szombati közleményében. Mint írják, Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár egy budapesti krízisközpontban látogatta meg az ott élő családokat, Schanda Tamás ifjúságügyért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkár mesét olvasott egy szolnoki idősotthonban, Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár pedig Zalaegerszegen kertrendezést vállalt el a jótékonyság világnapja alkalmából, Simicskó István sportért felelős államtitkár ételt osztott Budapest XIII. kerületében.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Qrmányunknak hirtelen eszébe jutottak a magyar elesettek,hogy miért pont most?
Toby
Kivezényelték a parazitákat egy kis cukiságra ! Amúgy egész évben semmi dolguk.
Mobil123
Jótékonykodtak??? Azt miből cserépedények?! Az adónkból !! A jótékonykodás a saját vagyonodból tedd . Igaz oylan nekektek nincs (amit maganak vallasz azt a néptől loptad!)
Captain Blood
A qva anyátokat! Mennyi is a saját pénzetek ebben a nagy "cukiság-kampányban"???
Mert az én pénzémből ne jótékonykodjon ez csürhe FideSS!!!
cs.n.
"a tárca kultúráért felelős államtitkársága gyűjtést szervezett munkatársai között, a felajánlott, jó állapotban lévő könyveket, DVD-ket, CD-ket, társasjátékokat egy borsodi és egy ormánsági (Baranya megyei) falu közösségének szeretnék adományozni."
Logikus, biztos az államtitkárság munkatársainak megunt lemezeire van a legnagyobb szükségük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok