A Kereszténydemokrata Néppárt frakcióvezetője szerint méltatlan támadás érte szülei vagyoni helyzete kapcsán frakciótársukat, Simicskó Istvánt.

Harrach Péter a témában megjelent írásra reagálva csütörtökön az MTI-vel azt közölte: az államtitkár édesapja 1981 óta magánkereskedőként, később több üzlet tulajdonosaként szerzett vagyonát ingatlanokba fektette.

A vonatkozó írás ugyanakkor azt a gyanút sugallja, hogy a szülői vagyon valójában képviselőtársuk illegális szerzeménye. Ezzel alaptalanul és súlyosan megsértették nemcsak az ő becsületét, de a hiteles tájékoztatás követelményét is – írta a KDNP nevében a frakcióvezető.

Az Átlátszó.hu szerdán arról írt, hogy Simicskó Istvánnak, az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkárának és 70 év feletti szüleinek összesen öt lakása van ugyanabban az elegáns, néhány éve épült lakóparkban, a siófoki Aranyparton.

Az államtitkárság az írásra úgy reagált: Simicskó István családtagjainak, közeli hozzátartozóinak vállalkozásai soha nem kaptak állami, önkormányzati támogatást vagy megrendelést, nem pályáztak uniós forrásokra, és soha nem vettek fel hitelt. Azt is írták,

az államtitkár gyermekei sem rendelkeznek ingatlantulajdonnal.

Simicskó István megteszi a szükséges jogi lépéseket – közölték.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
haragh fatty, mondanám érthetően de kirúgnak, így annyit mondok ,,pofa súlyban,,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
Ez az ember súlyos érv az ateizmus mellett !
radios45
@vonotok: sehol , mert a NAV ezeket az állkeresztény, volt komcsi rabló pökhendi romlott agyú faszenteket nem vizsgálja, nem vizsgálhatja.
A törvényt is ők írták, a milliós fizetésükön kivül, szinte mindent ingyen kaptak, kapnak, használhatnak, rohadékok...
vonotok
@radios45: Én csak egyet nem értek. ezek a " rohadékok" arra nem gondolnak, hogy egyszer számot kell adni bűneikért???@radios45:
Dr. Felipe
Ha valaki nyilvánosságra hozza hogy ennek a "kereszténynek" 5 kecója van egy apartmanban, amiből négy a nyugdíjas apuci és anyuci nevén van az mióta méltatlan támadás?
Ez az igazság nem? Akkor talán el kellene számolni hogy miből jött össze az öt kecó.
radios45
@vonotok: nem kell nekik elszámolni soha, mert a törvényeket is ők hozzák, és az ami ránk vonatkzoik, az rájuk nem vonatkozik, ugyebár.
Ezek az un. Felelőtlen csaló, megélhetési politikusok, annak is a legalja.
vonotok
@radios45: Tudod még az ultiban is van egy közmondás : a lapjárás forgandó.
lehet,hogy mos fent vannak, de lap forgandó és lesznek még ők alul is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.