Két svéd lány, Linda Lustig és Carin Ekroth egy nyaralós-pihenős-vásárolgatós hétvégét terveztek Budapestre. Aztán hallottak a menekültválságról, és gondolták, az egyik délután kimennek a Keletihez segíteni. “Nem vette be a gyomrom, hogy csak költsem a pénzt, miközben mások ugyanitt teljesen reménytelen helyzetben vannak” – mondta Lindta Lustig.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tündérek ! Szó szerint ! Hiuába, ahol igazi kultúra van, ott nincsenek csubakkák !

Gondolom orbánc csubakka is adományozott, két fontos mutyi elintézése között !Meg a birkamenet és a cöf kisegítő iskola is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Nem vagyok menekűlt.helyzetem reménytelen.Közhasznú munkás vagyok,voltam de kiestem a regisztrációból,nyílvántartásból.Nekem is adtok gyerekek?
human
@kamazuka: Vannak 100 km-es teljesítménytúrák. Mindig van csoki, zsíroskenyér és forró tea. De csak a célban, mert a 100 km-t le kell előtte gyalogolni.
Zsoel
Ezek a svédek aztán semmiből nem tanulnak.
nemkati
@kamazuka: Amit/amennyit te adnál a menekülteknek, annyit te is kaphatsz a kormányodtól. Csak fordulj hozzá bizalommal! :)
kamazuka
@nemkati: Képletesen írtam fel,amit!
Nem ez a kategória vagyok szerencsémre.
Segítenui tudok, akarok is dolgozom rajta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.