Huszonhét EU-tagállam vesz részt a közös uniós határvédelmi műveletekben, az egyedüli kivétel Magyarország. A szervezet válaszából kiderült, sem a Triton-, sem a Poszeidón-műveletben nem vesz részt Magyarország. Ezzel Magyarország az egyetlen az unió 28 tagállama közül, amely távol maradt a bevándorlás mérséklését célzó közös erőfeszítésektől. A Poszeidón-műveletben összesen huszonegy tagállam vesz részt. Ott van köztük Csehország, Lengyelország és Szlovákia is. Segítik a görög hatóságok munkáját a balti és a skandináv országok, de az elsősorban a déli migrációs útvonalak blokkolásában érdekelt olyan államok is nyújtanak itt támogatást, mint Olaszország, Franciaország vagy az Egyesült Királyság

Forrás: vg.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Persze mi vasfuggonyt huzunk.
Na ez a nagy baj hogy orban mar nem kommunikal az EU-val.
lampa laz
Eddig azon siránkoztak, h nem kapnak kellő segítséget az Eu-tól, most egységesen akarnak fellépni ez nem kell. Ja, mert ez nekik nem zsebbe csörgetett pénzről szól.
Mobil123
Nem.igazán értem. Ha tavaly óta már működik valami művelet akkor elég gyatra.
Az meg nem világos hogy a setét vezír miért hagyja ki ezt.
Toby
Biztos nincs ezekben a műveletekben elég pénz, a csubakkát azért nem érdekli !
wagabund
miben vegyünk részt? ezt a" sikeres " határvédelmi akciót mindenki látja...totális kudarc...

főleg a görögök szarják le az egészet..persze hogy védik a határokat...úgy , hogy mindenkit továbbküldenek...mindenkit rajtunk keresztül küldenek, oldjuk meg, mondják a "jól viselkedő" országok..

mi meg itt állunk, és nézünk mint a lőtt medve...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.