A nemrég még rendőrállamozó, szemkilövőző Jobbik újabb lehetőséget látott meg a kommunikációban, feltűnt nekik, hogy méltatlan körülmények között dolgoznak a rendőrök a déli határvidéken és ennek most hangot is adtak.

Sas Zoltán, a Jobbik nemzetbiztonsági és rendvédelmi kabinetjének elnöke csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a rendőrség hatalmas társadalmi elismerést érdemel az elmúlt hetekben végzett kitartó és tisztességes munkájáért. A Jobbik a rend pártjaként folyamatosan tájékozódik és mindent megtesz a rendőri munka körülményeinek javítása érdekében – tette hozzá.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik országgyűlési képviselője és szóvivője ismét megerősítette, pártja semmilyen formában nem támogatja a menekültek uniós elosztására vonatkozó kvótákat. A kormánynak ehelyett intenzív nemzetközi tárgyalásokat kellene folytatnia annak érdekében, hogy a migránsokat a közel-keleti és öbölmenti arab országok fogadják be, ahol minden szempontból könnyebben be tudnának illeszkedni – fejtette ki a Jobbik álláspontját a szóvivő.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
@sünike: ...de ha az se megy, akkor menjünk el a Nemzeti Színházhoz buzizni. Bameg !!! Nem igaz, hogy azt se tudjátok hol van !! Akkor béláim, irány a kocsma.
sünike
Elképzelem a szélsőjobbos rendezvényt, a végén megszólal a szpíker: - Akkor most énekeljük el a Himnuszt!...Jajj ne, azt ne, azt nem tudjátok mindannyian, inkább énekeljünk el egy Kárptia-számot!
Toby
Ja, aggódnak a zsidózó, nyilas söpredékek ! Szarházi mocskos konda ez is !
DR Eric CARTMEN
@sünike: ...de ha az se megy, akkor menjünk el a Nemzeti Színházhoz buzizni. Bameg !!! Nem igaz, hogy azt se tudjátok hol van !! Akkor béláim, irány a kocsma.
izo
@DR Eric CARTMEN: Le vagy maradva!Már nem a b.zi alföldi az igazgató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.