Ha valami, akkor ez pontosan megmutatja Magyarország jelenlegi állapotát.

Már nem csak a menekültek emberi ellátásáért fognak össze civilek: néhány órája megalakult a "Zsaruellátó", a határ mellett ezekben a hetekben gyakran étlen-szomjan szolgáló rendőröket segítő önkéntes csoport.

A Facebookon azt írják,

itt az ideje, hogy erejükön felül szolgáló srácokért is összefogjon az ország lakossága, azaz Mi és Ti, ahogyan azt már megtettük/megtettétek sok esetben. Szolgáljuk és védjük azokat, akik minket mindennap!

Az első ételszállítmányt a tervek szerint ma délután viszik a déli határhoz a budapesti Népligeti felüljáró alatti parkolóból.

Az Index tegnap írta meg egy Röszkén szolgálatot teljesítő rendőr elmondása alapján, hogy az ORFK közlésével ellentétben nemhogy naponta 5000 kalóriát tartalmazó ételt kapnak, hanem azt eszik és isszák, amit saját magunknak meg tudnak venni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Köszönet a csoportnak. (remélhetőleg nem lesz baj belőle, mert ugye a rendőr elvileg nem fogadhat el semmit, viszont a jó édesanyját a ragyás pofájú sandrinak!!!)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@Freewolf: Ezek nem a fociultra csapat. És a rendőrők nem a haverjaink. Egy hatalom szervezete amelyik éppen nem melletted van. Nem szolgálnak nem védenek. És az egyeszerüen nevetséges, hogy mi gyűtsünk a "fiuknak" hiszen amúgy is a mi adónk tartja fent őket. Ez nyálasnak tűnik. Már az ő pénzüket is lenyelték ? Az éhező gyerekeknek nem gyűjtesz ?
Freewolf
@Vizual: Ezek a srácok a határainkat védik! Valamiért akadozik az ellátásuk. Ilyenkor kutya kötelességünk segíteni. Én azt teszem. Csokit, kávét, konzervet, multivitamint megvettem, délután át is adom őket azoknak, akik gyűjtenek! Neked ez nyálas, nekem az összetartozás és a szolidaritás!
Vizual
@Freewolf: Ha valaki háborúba kezd akkor az államnak gondoskodnia kell a harcosairól. És nem a nép, mert ha ezt is a nép oldja meg (civilek) akkor az már proletárforradalom. Kommunizmus ahol a nép issza meg a levét az állam hozzá nem értésének. A csokit én szeretem. Adjak címet ? (mert a szervezett hadsereg ellátása az államra tartozik. Te is gondoskodsz az alád besztott munkásokról.. Megy még a VW ? )
Freewolf
@Vizual: Valakivel keversz, mert nincs VW-m.
Vizual
@Freewolf: Igazad lehet. Mert eszed sincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.