Kerítésépítési gyorstalpalóval indították a szerb határra vezényelt katonáknak a bevetést, de a frissen szerzett szaktudást csak nehezen tudták a gyakorlatban is hasznosítani. Volt, amikor anyaghiány miatt ácsorogtak egy teljes napot, aztán több százan voltak egy gépre. Egy kerítésépítő katona beszámolója szerint kaotikusan kezdődött a Magyar Honvédség tömeges bevetése, amelyet Orbán Viktor sürgetésére rendeltek el, hogy határidőre felépüljön a 175 kilométer hosszú, három méter magas határzár.

Forrás: index.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
A szokásos illiberális töketlenség, szervezetlenség, félelmi kapkodás a hende-effektustól, ötletparádé, ötletbazár, mikö9zben azt szajkózza a nyalogány média, hogy épül a Hun Nagy Fal !
papa.49
@Toby: Gondolom pont erről beszélünk már mióta kiderült a hazugovics kerítésépítési agymenése, hogy a hozzáértés, az anyagok, a szervezés teljes hiánya, ezek a jog-ászok, egy sokkalta egyszerűbb valamit se tudnának levezényelni, max. a titkárnőkről a bugyit, de ahhoz meg nem kell egyetem))))))))))))
Csizmás Kond
...általában egy katona mindig okosabb mint a felettese...ezért is ilyen ütőképes a hadsereg.
Január
A katonák nem kerítésépítésre lettek kiképezve. Ez, sajnos egy szükséges rossz, és ők csak a levét isszák a sok kapkodásnak. Minden kezdet nehéz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.