Akár 400-500 ezer menekült is érkezhet Magyarországra az év végéig, ha Magyarország nem erősíti meg déli határainak védelmét – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a visegrádi négyek, illetve Németország és Luxemburg külügyminisztereinek pénteki prágai találkozója utáni sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter szerint eddig mintegy 180 ezer menekült érkezett Magyarországra. (Akik persze azóta már is el hagyták, vagy hagynák az országot – a szerk.)

"Magyarország teljesíteni fogja kötelezettségvállalásait, és megvédi az Európai Unió külső határait" – szögezte le a magyar diplomácia vezetője. Rámutatott, hogy a jövő héttől kezdve új törvények lépnek életbe, amelyek szerint például az illegális határátlépés bűncselekménynek fog minősülni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@picike: B+ egy sort írsz, azon kívül, hogy értelme nincs, de még közte sincs semmi!
picike
de annak van értelne amit irok mig a tiédnek nem sok
Toby
@picike: Nézz ide ! Én sem vagyok mazochista, rettegésben élvezkedő, de az a - jelen álláspontom szerint - qrmány és csókosai által indukált, menekültellenességgel kombinált, terrorizmushoz kapcsolt félelem még alaptalan, ami jelentkezett a franciáknál, briteknél.
A lehetősége mindig is megvolt és meg lesz, amíg külföldeik látogathatnak bármelyik országba és az eddigi módszereknél megbízhatóbb ellenőrzéi módszerek nincsenek !
Azért nem tartott terrorakcióktól a migránsok kapcsán, mert ezek az emberek nem itt akarnak letelepedni, Magyarország csak egy átjáróház a számukra, földrajzi elhelyezkedése és az unió morális, humanitárius előírásainak részleges, vagy teljes betartása végett.
Ezért nem fosok a jelen helyzetben a jelen migránsoktól.
Ha egy terrorista be akar jönni az országba, az be is fog, legfeljebb nem migránsnak álcázva magát, hanem pénzes üzletembernek, vagy egyetemi hallgatónak és a lehetőségek elég színesek számára.
F_Viktor
@Toby: Gondolod agymosás után a @picike: félék megértik még, hogy egyszerűbb repülőre ülniük, s vagy letelepedési kötvény vásárlásával, vagy üzletemberként bejárnia egy terroristának Európát és Magyarországot?
Szerintük inkább menekültnek álcázva, a többiek által bármikor felismerve, regisztrációs- és letelepedési hivatal hetekig tartó procedúrával, kihallgatásokkal bármikor megbukva Németországba jutni.
Ennek az összefüggésnek a megértését ne várd el egy vak birkától.
picike
@Toby: soha nem tudsz megtanulni arabul irni és beszélni ennyike amit mondok
picike
@F_Viktor: száljál vonatra ne magyar emberre te tökfej

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.