A német kormány megváltozott magatartása igazolja azokat az intézkedéseket, amelyeket Magyarország tett a határvédelem szigorítása érdekében – jelentette ki Gulyás Gergely hétfőn, a röszkei határátkelőnél tartott sajtótájékoztatón. 

Látható, hogy az Európai Uniónak és az EU egyes vezetőinek felelőtlen volt azon üzenete, miszerint mindazok befogadást nyerhetnek, akik egy jobb élet reményében érkeznek Európába – közölte az Országgyűlés fideszes alelnöke azt követően, hogy látogatást tett a Röszke határában kialakított idegenrendészeti előállatókban.

Fidesz: a német kormány magatartása igazolja a magyar intézkedéseket

Hozzátette: holnaptól az illegális határátlépés bűncselekmény, ami 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető és minden esetben kiutasítást von maga után.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
A kormányzópárt, szomszédtól hozott igazolását sajnálattal nem tudom elfogadni, a kezelőorvosuktól kapott pszichiátriai igazolást legyenek szívesek prezentálni.
:-)))
sentinel216
Ide vezetett, hogy a köpcös vezér visszautasította a válság elején az Unio segítségét. Küldtek volna paripát, fegyvert, de a felcsúti csak a pénzt fogadta volna el. Minél többet, annál jobban dagadnak a haverok bankbetétei.
nyanya001
Ezért a nyilatkozatért kárvolt leutazni a határra, csak benzin pocsékolás !
Ezt megtehette volna itt a fővárosba is !
jancsipapa
Ausztria ,Németország ,Belgium . Fertőző lett a focista ...
Jankó123
A kormányzópárt, szomszédtól hozott igazolását sajnálattal nem tudom elfogadni, a kezelőorvosuktól kapott pszichiátriai igazolást legyenek szívesek prezentálni.
:-)))
justhpeter
Gulyás gyorsított, majd utolérte a rezsi-seggfejt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.