A DK igazán kimaxolja a menekültválságot: nemcsak Gyurcsány Ferenc fogad be rendszeresen menekülteket magához, de rendszeresen le is járnak a szerb-magyar határhoz. Most a a Szeged-Szabadka vasútvonal belépési pontjánál tartottak sajtótájékoztatót, még Szerbiába is átmentek. Vissza viszont már nem tudtak jönni – vette észre a 24.hu.

Átjöttünk Szerbiába Röszkénél. Fél óra múlva nem engedtek bennünket vissza a határátkelőn a magyar hatóságok Magyarországra. Most utat keresünk haza...

- írta Facebook-oldalán Vadai Ágnes.

Eközben Gyurcsány másról számolt be – szintén Facebookon:

Megszólított ez a férfi, segítséget kérve. A családja átjött a határon, őt visszatoloncolták. Most nem tudja, hogy hol van a felesége és gyerekei, megígértem neki, hogy felveszem a kapcsolatot a bevándorlási hivatallal, hogy segítsenek megtalálni a családját. Addig is, ha önkéntes segítők bárhol találkoznak egy nővel, aki keresi a férjét, Mohammad-et, mondják meg neki, hogy a szerb-magyar határ között várakozik, hogy utánuk tudjon menni.

FRISSÍTÉS: Vadai azóta törölte a kint rekedtségre vonatkozó Facebook-posztját, helyette azt írta:

 A lezárt magyar-szerb határon kaptunk rendőrségi tájékoztatást

FRISSÍTÉS 2.: Gyurcsány megint posztolt, most ezt írta:

Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Omarion Nebula
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Kétségbe esett feleség keresi férjét!
Különös ismertetőjele: Mohammad a neve.
Sok sikert! :)
Freewolf
Istenem! Vége Szerbiának! Ez két nap alatt tönkreteszi!
JAJMÁR
A Gyurcsány az utóbbi időben megint el kell ismernem, mert ott van, ahova kevés politikusnak jut eszébe elmenni, és úgy beszél, ahogy kevés politikusnak jut eszébe manapság ebben az országban.
De nekem pont ez tetszik..., mert ott van a "sűrűjében", és személyes tapasztalatait adja át. Most azt mondom: hajrá, gyerünk, csak így tovább! :)
(Sokkal különb, mint azok a "szószátyár" bátor emberek, akik a megszerzett életmódjukat, meg a pozíciójukat jobban féltik mindennél.)
Freewolf
Gyurcsány Ferenc, aki támogatja Európa iszlamizálódását, aki a magyar érdekek ellen tesz mindig. Az, aki a rendőrterrort megrendelte és lövette a magyarokat a saját fővárosukban. Az a Gyurcsány, aki minden idegenért aggódik, egy a lényeg, ne magyar legyen!
Freewolf
Vadaival? Hááááát, nagy buli lesz! :-)))))))))))
silber13
@Freewolf: Neked lételemed a sumákolás, lóditás, mondhatni hazudozás! Ugyanis Gyurcsány nem lövetett, hanem egyenesen megtiltotta az éles lőszer használatát. De a taxis blokádnál a csont részegen az ablakban dülöngélő Horváth Bakázs belügyminiszter, majd a 2006-os cirkusznál a Fideszes Nyitray András örköngött, hogy nem használtak éles lőszert a tömeggel szemben!
Freewolf
@silber13: Igen humánusan gumival lövetett ki szemet! Bravó, az tényleg más! Ja és a Fideszben is vannak hülyék!
silber13
@Freewolf: Nem lövetett! A lövetés csak a ti elborult elmétekben létezik Az a yard parancsnok és a fegyveres rendőrök maszek akciója volt! Orbánról viszont feltételezem, hogy a hatalom megtartása miatt szemrebbenés nélkül a tömegbe lövetne! Egy olyan elborult elméjű fószertől kitellik!
lópicigáspár
A helyi párttitkárát nem vitte? Legalább nem lett volna nyelvi problémája a szerbekkel!
rugacs
@nyanya001: Nem egyedül ment, de vihette volna az egész pereputtyát is dk-stól ...
rugacs
A legszebb hír ebben az évben! Megérte kerítést emelni!
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért nem engedik vissza, mert nincs nála útlevél, márpedig Szerbia nem Uniós ország!
Ilyen félresikerült politikusa is csak Magyarországnak van... :-)
nyanya001
@rugacs: Igen, a Fidesznek az lenne jó, ha egyetlen ellenzéki párt sem lenne !
human
Én ott voltam. Elmondom hogy történt valójában. Éppen a Magyar Időknek pózoltak a határzárnál, de a fotós mondta:
- még kicsit hátrébb, még egy kicsit, na még egy méter. Most jó.
Oszt ott maradtak :)
Desischado
Bár orbánék ragadnának le valahol! Mondjuk, Szerbia, Észak Korea, Azerbajzsán, de a kénköves pokol is megfelelő lesz!
rugacs
@nyanya001: Már most sincs. De tévedsz, az egypártrendszerről már tudjuk, hogy nem jó. A focit is két csapat játssza.
Viszont azáltal, hogy a bal most is a menekülteket pártolja a hazával szemben kimondta, hogy ők nem Magyarországért kampányolnak, hanem O.V. ellen. Vannak szituk, mikor a kicsinyes vágyak fölé kéne nőni, de ezt ők nem ismerik fel. Azzal hogy az emberekkel, a lakosság érdekeivel szemben mennek, már most, 2015. szeptemberében elvesztették a 2018-as választásokat. Ez egyedülálló.
El sem tudom képzelni, mi lett volna, ha a hazaszeretetet választva a választóik, a lakosság érdekeit szem előtt tartva foglaltak volna állást most! Óriási előnyt szereztek volna. Óriási tábort nyertek volna.
Ehelyett ez az eszetlen banda a hazájukat, a népüket elárulva a menekülteket hergelik az országu(n)k ellen. Nekem sok balos ismerősöm, barátom van, akik most köpködnek rájuk és kiábrándultak belőlük. Most csak 2 dolog közül lehet választani: Magyarország mellett vagy Magyarország ellen. És O.V. most egyenlő az országgal.
Tehát aki most O.V.-t gyalázza, az az országot gyalázza. És aki az országot gyalázza, annak itt jövője nincs.
nyanya001
@rugacs: Tévedsz !
OV nem egyenlő az országgal !
OV egyenlő a mutyizással, a haverok helyzetbehozásával !
Freewolf
@silber13: Maszek akció a miniszterelnök tudta nélkül? Nevetséges vagy!
teuton
@rugacs: ...es aki nincs velünk, az mind ellenünk! Mert mi tartjuk egyedül magasra a szabadsagharc zaszlajat Europaban! Es ha az egesz vilag is ellenünk van, mi akkor is követjük Kedves Vezerünket akar a pokolba is! Ugye? Hat akkor kövesd öt, minel gyorsabban!
silber13
@Freewolf: Akkor kérdezd meg a pártod központjában dagonyázó léhűtőket, mivolt a miniszterelnök utasitása. Úgyid hazudni fognak, hát egy hazugsággal több, oly mindegy!:-)))
teuton
@Freewolf: Mar jonehany eve a mutyikormany van hatalmon, akkor miert nem sokerült a leszamolas 1 ügyben sem Gyurcsany ellen? Eddig MINDEN ellene inditott pert megnyert! Mert Viktor nem tanult törtenelmet... Volt ugynis valamikor regen egy Dimitrov nevü ember, akit a hatalmon levö diktatura megprobalt eliteltetni hajmeresztö, legbölkapott vadakkal, csakhogy annyira kilogott a lkolab, hogy nem sikerült... Hat ez lett Viktor esete is Ferivel...
teuton
@Freewolf: Igen fiucska, a demokraciaban igy nez ki a hatalom felepitese! Van miniszterelnök, miniszterek, helyettesek, allamtitkarok, helyettesek, hivatalvezetök, hivatalnokok, etc. Mindenki felel a sajat hatasköreben. Ellentetben a diktaturaval, ahol minden felülröl, kezivezerlessel müködik! Ja, hogy te csak ezt ismered es elismered? Hat van ilyen, de akkor kivanok neked egy olyan diktaturat, amiben te vagy elnyomva, akkor majd megtudud, milyen kellemes igy elni...
varirmag
Feri elment Vadaival kirándulni ! Mit szól a kiránduláshoz Feriné ???

Hánynom kell tőlük. Még most sem képesek kussolni, nekik minnél rosszabb annál jobb.
A jobbik, a dk, gyurcsány és újhülye rohantak mutogatni a határt,de semmi más megoldást nem tudnak .

Most az osztrákokat, és a németeket is köpködi fogják ??? Vagy nekik le lehet zárni a határt ???
Freewolf
@teuton: Vegyél már egy ékezetes billentyűt ott messze idegenbe, ha nekünk akarod osztani az észt, akik itt élünk!
Freewolf
@teuton: Diktatúra? Van benne valami! Orbánt szidhatod, de a melegeket nem. Kinek a diktatúrája ez akkor?
rugacs
@teuton: Én követem és maradok, te nem követed és mehetsz! De míg a világ két hét fáziskésésben van hozzánk képest, addig ti suták ezer évnyi lemaradással.
varirmag
"
Lezárták a szerb-magyar határokat, egyelőre Szerbiában ragadtunk Molnár Csabával és Oláh Lajossal."

És Vadaival !!! Így mégis csak kellemesebb...!

Értem én hogy kihagytad ,az asszony ügye...!
Te paprikajancsi!
rugacs
Egyedi diktatúránk van, a kormány és a lakosság "elnyom" vagy 5% suta ellenzékit. Akiknek nagy része már nem is az országban él. Bár él a demokrácia ebben a diktatúrában, hiszen az "elnyomottak" simán kinyilváníthatják véleményüket. Bocs "elnyomottak" h nem a 95% megy az 5% után!
rugacs
@teuton: 8:58-ra: Az uniós jogszabályok kötelező érvényűek itt is, ezért nem lehet 1 pert normálisan lefolytatni. Erre jó példa a menekülthelyzet, amit nem képesek megoldani, mert az előírások gyakran homlokegyesen ellentétesek egymással. A törvényalkotók az unióban sem állnak a helyzet magaslatán. Sajnos a bűnözőket több törvény védi, mint az áldozatot.
teuton
@Freewolf: Hogy mit lehet mondani valakiröl, azt törveny szabalyozza. De mi rosszat tettek veled a melegek, hogy szidni akarod öket? Ha pedig Orban van hatalmon es öt lehet szidni, a melegeket meg szerinted nem, akkor az nem diktaturaja? Valami baj van a logikaddal... Olyant azert meg nem lattam, hogy a CÖF-re eröszakkal tamadtak volna, viszont a melegfelvonulokat vedö rendörökre a csöcselek. Es a tevet sem a melegek gyujtottak fel, meg a Palnetariumot sem ök vertek szet, hanem a "nemzeti erzelmü" jobboldali csöcselek...
teuton
@rugacs: köszönöm a pontos adataidat... En ugy tudom, a valasztasi hivatalos adatok alapjan, hogy a Fidesz kb. 40% szavazatot kapott, vagyis a magyar lakossag kevesebb mint 20%-a valasztotta meg. Menj vissza matekra, ha te ebböl 95%-ot tudsz varazsolni! A masik a fazsikeses... Szerinted MO mindigis elöl jart es a vilag 2 het faziskesesben volt hozza... Nalad viszont valszeg kiesett egy fazis, ezert tudsz ilyen kapitalis baromsagokat összehozni...
teuton
@rugacs: Ujabb baromsag! Mifele unios jogszabaly szabalyozza a magyar törvenykezest? Miert nem tud a fidesz altal kinevezett birosag elitelni valakit, akit mar közel 10 eve elszamoltatni akar? Ja, hogy nincs ra bizonyitek... es hogyan alakultak a megvesztegetesi ügyek, amikben pl. a Szijjarto apja benne volt? Mindenkit megbüntettek, csak epp az ö ceget nem... Vagy a Questor, Duna, stb. Szemet Unio, mindenbe beleszol es pont a fidesz-erdekeltseget vedi? Összevissza jar a szad, de mondani semmit nem tudsz...
Eriksson
Kicsit komikus, hogy Gyurcsány Szerbiában rekedt. Csak nehogy lefogják az ottani hatóságok, hogy útlevél nélkül, illegálisan tartózkodik az országban.
Mert mondjuk ha lenne nála útlevél mint minden rendes túristánál, akkor most nem lenne miről beszélni.
rugacs
@teuton: Ami azt illeti, a szám meg sem mozdult... de ha valaki jól pofán vág téged este a sötét utcán, ahol se ember, se kamera, se bizonyíték, de ettől még megtörténik. Te tudod, az elkövető is tudja mi történt, de a bíróság már nem fogja tudni, legfeljebb sejthetik, de az kevés bizonyíték nélkül...s te nem vádaskodhatsz, mert te húzod a rövidebbet. a magyar törvényeket az unióhoz kellett igazítani. felülről kompatibilis. mindegy, te ködön nézel, megérteni sosem fogod. megérdemled sorsodat, csak sértegetéshez értesz...
rugacs
@teuton: Ki beszél a választásról? Én a most-ról beszélek. És a jövőről. Tavaly még volt egy kis táboruk, mára elporladt, holnapra semmi se lesz. Lepkefing.
teuton
@rugacs: Ismet egy minösegi hozzaszolas töled, magas intelligaencia es nyelvi szinvonalon. Na most ehhez szolj hozza:
A mi varosunkban sehol sincs egyetlen kamera sem...
A sötet utcan neha ejszaka 11kor megy a prom a kutyust setaltatni...
Egyetlen üzletben van bankban sincs szükseg biztonsagi örre...
A varos lakossaganak kb 5%-a külföldi, ebböl 2,4% menekült...
Eddig meg senkit nem vagtak pofan a sötet utcan, de ha te erre jönnel, akkor biztosan hamarosan megtörtenne, meg vilagosban is...
teuton
@rugacs: A jövöröl majd akkor beszelj, ha megjosolod nekem a jövö heti lottoszamokat! Ha ezt sem tudod, akkor meg mit josolgatsz evekre elöre?
rugacs
@teuton: Ha Európában élsz, ne aggódj mennek már a népek tönkretenni a nyugalmadat. Ha nem Európában élsz, minek szólsz bele az agyatlan stílusodban?
A jövőt nem kell kitalálni, mert előre látható, csak a magadfajta nem látja a fától az erdőt. Te majd csak akkor fogod érezni, ha a kard a nyakadon csattan, de akkor már késő lesz. Nem mondom, hogy kívánom, de mindenképpen megérdemled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.