Miért alakult ki egy olyan értékrend az egész világon, hogy a spekuláció és a semmittevés, a magamutogatás, az ügyes helyezkedés van legjobban megfizetve? A legismertebb celeb a legjobb, ő kapja a sok pénzt. Lehet ő sztár műsorvezető, sztár meteorológus, vagy tudjon csak annyit, hogy bunkó módon reppel, trágárkodik. Azok kapnak ma sok pénzt, akik semmilyen értéket nem tesznek le az asztalra. A cirkusz van megfizetve és a spekuláció. De az orvos, aki évtizedes munkával kidolgozott egy működő, hatásos gyógyeljárást, azt ma bíróság elé állítják kuruzslás vádjával. Itt, Magyarországon! Sőt, van olyan orvos is, akit ezért börtönbe zártak, méghozzá a nyugati demokrácia híres országában, Németországban. Közben a népek milliói pusztulnak egy gyógyítható betegség és a gyógyszergyárak telhetetlensége miatt.

Forrás: felulnezet.pe.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
"Miért alakult ki egy olyan értékrend az egész világon, hogy a spekuláció és a semmittevés, a magamutogatás, az ügyes helyezkedés van legjobban megfizetve?"

Mert ehhez kell a legkisebb befektetés észben és pénzben.
Rockxy
@justhpeter: Forex-et próbáltad már?
Azért oda kell ész, mert különben elveszted a befektetett pénzedet is, nemcsak a nyereséget.
Egyébként színtiszta spekuláció.
Mások veszteségéből van a te nyereséged.
Rossz esetben fordítva. :(
justhpeter
@Rockxy: Pont azért ment el az élet ebbe az irányba, mert a normális befektetés ész- és tudásfüggő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.