Ilyen hányaveti módon, lazán odavetett hazugságot még nem hallottunk tőle. Elvakult hívein kívül mindenki tudja, hogy Orbán „Sohasem Hazudtam” Viktor a magyar hon legnagyobb és legkártékonyabb hazudozója. Eddig se adott sokat népe szellemi képességeire és véleményére, de legalább felépítette súlyos hazugságait. Mondhatni, dolgozott rajta, hogy elhiggyék. Most azonban új szakaszba lépett, amikor 2015. szeptember 21-én a parlamentben napirend előtti felszólalásában a menekültkérdést taglalva azt találta mondani, hogy „…a magyarok szolidaritása példás. Halkan mondom, hogy a civileknek sok pénzt adunk azért, hogy ezt megtegyék, holott erre semmilyen nemzetközi egyezmény nem kötelez minket”.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Értem.
Tehát például a rendőrök azért nem kapnak megfelelő élelmet, mert a pénzt a civileknek adja a drága szeretett vezér, hogy ők adjanak enni a rendőröknek. Így biztosítva munkát és megbecsülést a civileknek. Aha...
nemkati
"a magyarok szolidaritása példás. Halkan mondom, hogy a civileknek sok pénzt adunk"

1. Féligazságot mondott, amikor azt mondta, hogy "a magyarok szolidaritása példás". Merthogy vannak magyarok, akiké nem példás(vö. "le kéne ezeket mind lőni", "majd tudod, mikor adok én ezeknek vizet", stb.)
2. A hazugságot pedig legalább "halkan mondta", mint Micimackó, nehogy másokat zavarjon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok