A Financial Times szerzője külön cikkben magyarázza el olvasóinak, hogy Magyarország miért akar mindenáron kimaradni az uniós menekültügyi programból, a kvótarendszerből, és a hotspotok felállításából. Az ország lényegében egy óriási menekültelosztó központtá válna, ebből pedig nem kér a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Várjuk ki a végét. Az Unió pénzéért Orbán akár az egész fideSSt beáldozza.
csa-csa
ebből jogosan az EU egyik kormánya sem kér! hovatovább ilyen mértékű megállíthatatlan, minden szempontból (különösen lehetséges terrorizmus, vallási fanatizmus, ismert-ismeretlen betegségek, beilleszkedés, stb..) veszélyes invázióból egyik kontinens kormánya sem, csak még nem tapasztalták meg mi várna rájuk. gondolom nem is vágynak rá. "Végszükség"! esetén minden esetre 5 kontinensen könnyebb lenne "szétosztani" több millió embert. Mondhatni jusson mindenki kosarába a "jóból" ne csak 2-3 eu. országéba. Ráadásul egyre jobban követelőznek is (lakás, pénz, ellátás, állás, stb...
Így nem fear egyik országgal szemben sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.