Egy siófoki gyerektáborban történt, hogy egy fővárosi iskola hetedikes diákja támadt rá egy nála egy évvel fiatalabb társára. A rendőrség bár eljárást indított, megszüntette, mert a gyerek életkora miatt nem büntethető – írta az Origo.

Takarodj innen te bevándorló, ebből az országból!

- üvöltötte a fiú egy gyerektáborban, miközben pillangókést szorított áldozata torkához. A megrémített kisgyerek bőrszíne miatt lehetett céltábla: édesanyja magyar, édesapja nigériai származású, de már a '90-es évek óta Magyarországon él és magyar állampolgár is.

Ahhoz már hozzászokott, hogy négerezik, lökdösik a folyosón, de ami a táborban történt, nagyon megviselte

- mondta a kisfiú állapotáról a gyerek édesanyja, aki azt is hozzátette: az esettől nemcsak ő, de a támadó fiú anyja is kis híján sokkot kaptak. A késsel hadonászó gyerek később elismerte, hogy "hülyeséget csinált", mikor pedig iskolája igazgatója vonta felelősségre, elsírta magát.

Az igazgató az Origo megkeresésére ennyit válaszolt:

Ezt a szülővel lerendeztem, mindent megbeszéltünk, a gyerekek kibékültek, úgyhogy semmi gond nincs.

Az édesanyától a lap úgy tudja, a támadó fiú büntetést is kapott: nem mehet többé az iskola rendszeres nyári táborába. Ezenkívül az igazgató utasításba adta, hogy az osztályfőnöki órákon beszéljenek a pedagógusok a gyerekekkel a bevándorlás kérdéséről.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
a főcigány már a gyerekeknél is megoldotta a gyűlöletet,
szóval jobban teljesít.
Szerinte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Gratulálok...ezt érte el a qrbán...hetedikes gyerekek kést rántanak egymásra. Lehet tapsolni fidesznyikek...ez ám a teljesítmény.
Freewolf
@Aki Én: Visszatérve a populizmusra, nem azért választunk meg valakit, hogy azt tegye amit szeretnénk? Nekem a Fidesz mindezek ellenére még mindig a kisebbik rossz!
Aki Én
@Freewolf: Ez ízlés és IQ dolga. Régen rossz, mikor a szarokból kell válogatni. Nem sírom vissza egyik korábbit sem, de ez egy hazug, korrupt hatalom. Én nem találom szebbnek az emberek tudatos megtévesztését, kirablását, legyen bármilyen is a sugallat.
mekkelek
@Freewolf: "Vélemény terrort alkalmazva bárkit tönkre tesznek, ha valaki ellent mer nekik mondani. "
Tökéletesen leírtad a fideszt, minden eszközük meg is van hozzá és meg is teszik.
mekkelek
És ezután a vezír büszkén a tükörbe nézett, érik a következô generáció!
mekkelek
@Aki Én: "A te adódat itt helyben lopják el azok, akiket nagy bőszen védesz."

Ez ugye általában azzal van elintézve hogy "minden politikus lop", csak amíg az elôzô kormányok alatt 10-20-100 milliókról volt szó, addig most milliárdos nagyságrendben megy az adófizetôk pénzének saját/haveri/hûbéresi zsebekbe történô csatornázása.
Orbán nagyszerûen ráérzett arra hogy az amúgy is birka társadalmat lehet tovább butítani és míg a milliókat még tudják értelmezni az emberek, addig a milliárdokat már nem. Ha az átlagembert megkérdezed hogy melyik több, a 100 millió vagy az 1 milliárd, szerintem a nagyrészük azt fogja mondani hogy a 100 milla... Ezért kell az oktatást is szétb*szni, ki van ez találva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.