Megszüntette a Quaestor-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását a Budai Központi Kerületi Bíróság – erősítette meg az MTI értesülését Papp Gábor ügyvéd szerda este.

Tarsoly Csabának, a Quaestor-cégcsoport vezetőjének védője mindössze annyit közölt, hogy a bíróság mintegy kilenc órán keresztül tárgyalt a kényszerintézkedésről, végül a védői érvelést fogadta el, és a gyanúsítottak házi őrizetét rendelte el az előzetes letartóztatás helyett.

A végzés ellen az ügyészség fellebbezett, a gyanúsítottak így csak akkor mehetnek majd haza, ha a döntést a Fővárosi Törvényszék jogerőre emeli.

A Quaestor-ügy három gyanúsítottjának előzetes letartóztatását március 29-én rendelte el a Budai Központi Kerületi Bíróság, amit később a Fővárosi Törvényszék helybenhagyott.

A jegybank március 10-én részlegesen felfüggesztette a Quaestor Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét és felügyeleti biztost rendelt ki a céghez a társaságnál észlelt szabálytalanságok miatt. Előző este a Quaestor-csoport kötvénykibocsátó cége, a Quaestor Financial Hrurira Kft. öncsődöt jelentett. A jegybank vizsgálata szerint a kft. 210 milliárd forint vállalati kötvényt bocsátott ki, ebből 150 milliárd forintnyi fiktív kibocsátás lehet. A kötvényeket a csoport értékpapír-kereskedő cége forgalmazta.

Az ügyben a nyomozás március 11-én indult el.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Nem számít,hány milliárd tűnt el,egy fitymaszos köcsög csinálta,tehát a birkanépbe tartozik.Csak azt nem értem,hogy egy egész nemzet hogy lehet ennyire vak és idióta.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@eszegfu: Ennyi pénz elkölteni?... A maffia család elég népes...
Szijjártó szülői segítsége..., Saját láb.. Rogán "gumi" lakása..., Lázár kölkének lakása...,
hogy csak egyet-kettőt említsek.
"Szandokán = Ensvaled" igen, közben volt egy rövid ideig swordigo is.
Bár próbál másként írni, de elég sokszor lecsúszik az álarc.-:)))
Persze, nem értem a propi végleges kitiltásait, de ez van.
Rózsika Hatházi
Azon sem csodálkoztam, hogy nem vitték el rögtön vezetőszáron, most miért is lepődnék meg?
Gonoszgólya
@eszegfu: "...de nyilván pont a "párhuzamért" választottad ezt a lehetetlen helyzetet! "
Mert más példával már egyszerűen lehetetlen jellemezni az ILYEN agyhalottak szellemi színvonalát.
És még néha ezt is kevésnek érzem.
eszegfu
@Gonoszgólya: 18:15 Sajnos igazad van! Egy menekültekről szóló hirnél rákérdeztem valakire: mégis mit szól Tarsolyhoz? A válasz: nem ismeri, nincs köze hozzá...
bakegya
@Gonoszgólya:csakkk remélni tudom-hamarosan nyilvánosságra kerítik ők maguk a kerítők , a ma veszett fejsze nyelét,mert ugye ami össze tartozik az is darabjaira hullhat egy pillanat alatt!
bakegya
HAZA???-hol a haza-ennek jár még a MAGYAROK HAZÁJA-jól megosztozhatott itt VALAKIVEL-és akiknek tartozik azokkal is egyhazában kakálhat bűntelenül a fejükre???
MEGÉRDEMLIK -HA CSENDBEN TŰRNEK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.