Az előzetes letartóztatásba helyezése után Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi azt mondta: egy összeesküvés áldozata lett.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Nyugi Lajcsi! Szabadulás után lehet belőled még rezsibiztos is!-:)
Végül is nálad remekül működött a rezsicsökkenés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ismerősöm kérdezte "ügyeskedő" módos vállalkozó ismerősét, hogy miért csal, ha úgyis ki tudná fizetni amit kell. Erre a válasz: - Mit gondolsz, hogy lettem ilyen gazdag?
eszegfu
@Csizmás Kond: Teljesen egyetértünk! Nem azt igyekszik bizonyitani, hogy nem lopott, hanem -- már-már gyerekesen védekezve -- hogy "koncepciós" per áldozata. Én még mindig, (a bizonyitásig) jóhiszemüen azt gondolom nem igaz ez az egész, csakhát ez a fajta védekezés megingat... számomra még gusztustalan is.
Csizmás Kond
@eszegfu: Néz körül mekkora birtokra tett szert...nincs az a trombita ami ennyire szóljon...és nehogy más is napvilágra kerüljön...
eszegfu
@Csizmás Kond: Bevallom még fotón sem láttam a "birtokát"... nem nagyon érdekel ki mivel is rendelkezik. Az azért vitathatatlan: tud trombitálni, mig Gáspár Győző még énekelni sem, mégis milyen szép házat vett, felujitott (nem igazán tudom a körülményeit, csak 1x láttam talán itt). Nem gondolom, hogy még más is kiderülhet... ez is pont elég baj neki. Fogalmam sincs miért "müködök" én igy... ha valaki bajban van, valahogy nem kivánok még egyet mondjuk a fejére ütni... inkább megsajnálom.
Csizmás Kond
@eszegfu: Engem sem érdekel annál jobban csak a téma kedvéért...és tény, hogy nem számít hogy tudott trombitálni ha már megemlítetted Győzikét...és énekelni sem kell tudni ott a példa Fásy...
...tehát csak spekuláció meg csalás kell az egészhez...és háttér, hogy sikerüljön...szóval lesznek ott még többen is.
sokanvagyunk
A lakópark energiafelhasználása... - na az volt igazán koncepció.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.