Vida Ildikó visszalépett egy pertől, egy másik NAV-vezető el sem ment egy tárgyalásra, egy harmadik vesztett. A hatalom igyekezett és igyekszik megleckéztetni a két éve indult áfabotrány kirobbantóját, és azokat, akik Horváth András mellé álltak. De eddig gólparádéval vezetnek Horváth Andrásék a bíróságon. Van egy, az USA-ban kitüntetett korrupciókutató, akit most negyedszer pereltek be a hatóságok kijelentései miatt. Közben úgy tűnik, mintha csigalassúsággal haladna a nyomozás az igazi ügyben, ami miatt feljelentést is tett az áfabotrány kipattintója.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: bundi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
nesze neked átlátható kormány...meg adóhivatal...és az emberek inkább migránsoznak...
papa.49
Elképzelhetetlenül korrupt szinte az egész gazdaság, hiszen mindenhova beernyőztek a az ,,elvtársak,, a fütyiszből, és mindent pénzzé akarnak tenni, a nav. nak meg csupán a az elterelés jut, hogy ne derüljön ki a csalás)))))))))
JAJMÁR
Hát, igen! A magyar nép nagy része pedig Merkel bukásáért szurkol, és a menekültektől félti a jövőt... de én ezen már csak nevetni tudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.