Az értékesítési igazgató 3 év 6 hónapot kapott különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés kísérlete miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ez csak porhintés..fellebbvitel, aztán kúria, majd valamelyik unijós bíróság..

azoknál kiderül, hogy félreértést történt...elmehetnek.
bundi
@wagabund: miért mi is történt ott?...mekkora kár is érte az országot?...és a 3000 milliárd manyup pénz elfüstöléséért mi is járt?
Főlökött
@bundi: Úgy emlékszem 1,5-1,7 milliárd biztosan bukta. Mivel ennyibe került eddig az elálás miatti pereskedés költsége számunkra, melyet természetesen amcsiban zongozáztak le és el is bukták a pert szentjeim.
Tán úgy fél éve volt ez műsoron, ha jól emlékszem. Nekünk ennyit kellett csöngetni...
Toby
Idióta nyalogányok !
Lehet gyurcsányozni, de mintha az elítéltek között ilyen nevű nem lenne !
bundi
@Főlökött: talán mégsem így volt...a kormány nyert ezért kik kell fizetnie kb 4 milliárdot a perköltségre...(talán mégsem nyert akkorát) és elesett évi legalább 6 milliárd bevételtől...
www.origo.hu/itthon/20141002-gyozott-is-meg-nem-is-az-allam-sukoro-ugyben.html
"A washingtoni ítélettel ugyan a kártérítési kötelezettségtől megszabadult az állam, de – mint azt korábban a Népszava kiszámolta – hasonló összegtől el is esett a magyar költségvetés azzal, hogy 2011 januárjában a Matolcsy György vezette nemzetgazdasági tárca szerződésszegésre hivatkozva felmondta a koncessziós megállapodást a KC Biddinggel, s egyúttal a meghiúsult projekt miatt kötbérigényt jelentett be.
Ha a tervek szerint 2014 elejétől működne Sukorón a King's City, akkor a 20 évre szóló koncessziós szerződés első 10 évében az adókból – a koncessziós díjból, a szerencsejáték adóból, az üzemeltető cég társaságiadó-befizetéséből – 50 milliárd forinthoz jutott volna az állam. A szerződés szerint még a kaszinóban hagyott "borravaló" 50 százaléka is az államot illette volna.

Ezen túl a költségvetést gazdagították volna a 3500 munkavállaló bére után fizetett adók- és járulékok, ami bruttó 220 ezres fizetés mellett évi 5,8 milliárd forint szja-t, nyugdíj- és egészségbiztosítási, valamint munkáltatói járulékot jelentett volna. Ez tíz év alatt már közel 60 milliárd, nem beszélve a tervezett, évi mintegy 5 millió látogató által Magyarországon elköltött pénzről."
tehát nem kell kifizetni a 12 milliárdos kártérítést, de nem is kap az első 10 évben 120-130 milliárdot (évi 12-13 milliárd...)
nagyot nyertek a fiúk...
Főlökött
@bundi: Abban igazad van, HA megépült volna...

De tudod volt olyan a történelem menetében, hogy 1esek nagyot 'álmodtak' de nem lett semmi, csak a tulajdonviszonyok változtak, a tulajdonosok előnyére.
Pl. sportmotor-pálya...mást nem említve.
Sukoró egy nagy játék volt és nem a mi hasznunkra. Egy az eltérés, akkor-abban az időben még 1-2 ilyen jellegű ténykedés volt, jelenleg pedig megszámolhatatlan.
Ha csak a mutyis dolgokat veszed számba, belátható, mire is gondoltam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.