Kijött a Világgazdasági Fórum (WEF) jelentése, amiből kiderült: Magyarország 3 helyet csúszott vissza versenyképességben. De szerencsére a rideg valóság nem  ingatta meg a Magyar Idők nevű kormánylapot - vette észre az Index.

Ugyanis a lapnak ezzel a címmel sikerült cikket írnia:

TOVÁBB JAVUL A RÉGIÓBAN HAZÁNK VERSENYKÉPESSÉGE

Az Index arra is felhívta a figyelmet, hogy a közmédia sem maradt ki a buliból. A cikket beszemlézte az állami hírügynökség, az MTI, míg a kellemetlenre sikerült jelentést annyival intézték el, hogy írtak róla egy bekezdést Javult Szlovákia versenyképessége címmel. Aminek a végére a biztonság kedvéért odaírták, hogy Magyarország előzi Szlovákiát.

Frissítés: az Index kritikája után rejtélyes módon mégis megjelent az MTI-ben, hogy Magyarország visszacsúszott a WEF listáján.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@sünike: Jaj igen! És ugye a bizonyosság kedvéért, hogy sikeres volt a mai fejtágító, hazamenetel előtt egy kemény zárthelyit írnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@papa.49: Ez tragédia !
Beismeri, hogy ellopta, csalt, hazudott, a beszámolót elfogadták,
vagyis tudomásul vették !
Igaz, mi ezt kezdettől fogva tudtuk !
papa.49
@nyanya001: Ha ez egy másik kormány alatt történik már lángolna a Rákóczi út, a Körút, esetleg az Erzsébet híd, de evvel a lagymatag fityfaty ellenzékkel azt csinálnak a fiúk amit akarnak!!!))))))))))Figyelj ezek egyáltalán szeretnének a hatalomba visszakerülni, mert én nem látom azt hogy tennének is érte valamit!!!A hazugovics ügyesen felaprította az ellenzéket, és most elvannak avval, hogy egymást baszogatják, a fütyisz megröhög az enyves markába)))))))))))))
nyanya001
@papa.49: Tulajdonképpen kár nem keletkezett :
index.hu/belfold/2015/09/30/sukoro_4_ev_bortont_kapott_az_mnv_volt_vezerigazgatoja/

Ez a független magyar bíróság na meg maffia kormány !
papa.49
@nyanya001: Pont ezt írtam le egy másik ilyen cikknél, ez olyan mintha a rendőr megakar büntetni a lámpánál, avval a felkiátassal ,,te át akartál menni,, jó mi ))))))))))
nyanya001
@papa.49: Vagy amikor a cigány előre elveri a kölköt, ha majd lesz zsíros hús,nehogy bezabáljon belőle :))
Toby
A jereváni rádió jelenti...nem osztogatnak, hanem fosztogatnak és nem Volgákat, hanem Moszkvicsokat...a sok kergebirkát nem sérti, hogy ennyire hülyének és idiótának nézik őket is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.