Emlékeznek még, hogy a CÖF nagy buzgalmában önkéntes kerítésépítőket kezdett toborozni? Erre jelentkezett állítólag ezer ember és 1 millió forintnyi adomány is összegyűlt. Bár a kerítésépítésben nem lesz rájuk semmi szükség, de a Belügyminisztérium operatív részlege megengedi nekik, hogy két hét múlva segítsenek a rendőröknek Hegyeshalomnál – derült ki a HírTévé adásából.

Csizmadia László az összeurópai békemenet szervezéséről is beszélt:

A terv megvan, folyamatosan figyeljük a nemzetközi helyzetet. Azt hiszem, az nem vitatható, hogy a jelzőtüzek meggyulladtak ezekben az országokban, amiről beszéltünk. És ha eljön annak az ideje, hogy elindítsunk egy európai békemenetet, el is fogjuk indítani. Nagyon közel van ez az idő, hiszen láthatjuk, hogy az Európai Unió vezetői nem tudnak megbirkózni azzal a feladattal, amit az Európai Unió polgárai tűznek ki a számukra.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy a kormány menekültpolitikájának nincs semmilyen olyan pontja, amivel a CÖF nem ért egyet.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@mate03: Erre nem is merek gondolni... de azt hiszem ő sem, hiszen mintha nem lenne benne félelemérzet... sajnos ilyen az élet, kezd visszafejlődni gyereknek.
vitriol
@DR Eric CARTMEN: orbán meg van győződve róla, hogy ez az ő dicsőítése
mate03
@eszegfu! Kis híján megnevettettél:! Mert már én is odafelé tartok!
Desischado
@eszegfu: Egyetértek veled, ezek a vén banyák jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. Odavannak orbánért, meg a cöf-ért. Nekik minden jó, mert nem látnak ki a narancsködből, meg nyilván nem érzik a bőrükön, hogy mindent tönkretesz a fidesz banda. Nekik minden jó, és szép, az, hogy mi lesz az országgal, és a néppel, már nem fogják fel.
eszegfu
@mate03: 19:34 Hát bizony nem vagy egyedül... én is magamból indultam ki!:)))
eszegfu
@Desischado: 23:33 Sajnos én is az látom "már nem fogják fel" a dolgokat. Az az érzésem, hogy ez a "velem is történik végre valami" miatt állnak O.V. és a CÖF mellé. Anyukámnak sem tudom elmagyarázni a legegyszerübb ellentmondást sem pl. az adópolitikában, mert a végén arra lukadunk ki, hogy van fedél a feje felett, van nyugdija, mi baja lehet még?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.