Emlékeznek még, hogy a CÖF nagy buzgalmában önkéntes kerítésépítőket kezdett toborozni? Erre jelentkezett állítólag ezer ember és 1 millió forintnyi adomány is összegyűlt. Bár a kerítésépítésben nem lesz rájuk semmi szükség, de a Belügyminisztérium operatív részlege megengedi nekik, hogy két hét múlva segítsenek a rendőröknek Hegyeshalomnál – derült ki a HírTévé adásából.

Csizmadia László az összeurópai békemenet szervezéséről is beszélt:

A terv megvan, folyamatosan figyeljük a nemzetközi helyzetet. Azt hiszem, az nem vitatható, hogy a jelzőtüzek meggyulladtak ezekben az országokban, amiről beszéltünk. És ha eljön annak az ideje, hogy elindítsunk egy európai békemenetet, el is fogjuk indítani. Nagyon közel van ez az idő, hiszen láthatjuk, hogy az Európai Unió vezetői nem tudnak megbirkózni azzal a feladattal, amit az Európai Unió polgárai tűznek ki a számukra.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy a kormány menekültpolitikájának nincs semmilyen olyan pontja, amivel a CÖF nem ért egyet.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
most még jó bulinak tűnik, de ha az idő is keményebbre fordul, akkor?
Aki Én
Európai Unió vezetői nem tudnak megbirkózni a feladattal, de majd a CÖF??? A békamenet megoldja? Ezt vajon ők komolyan gondolják? Szerintem sajnos igen...
Ez van mikor a fidesz farka el kezd csóválni.
papa.49
A ,, határvadász,, vén spiné is ott lesz remélem))))))))))))
karma1
@papa.49: A Mariska? Remelem, a sajat testevel vedi majd a hatart a menekulok elol...:o)))
magyarbakancs
@karma1: Szia!
Ezek a nemzeti hülyeség mintapéldányai a CÖF.
karma1
@eszegfu: Nem a schmidt maria?... Akko' tevesztottem...:o(((
DR Eric CARTMEN
"összeurópai békemenet "-- Nem elég itthon kiröhögtetni magukat ?? Kivisszük a "műcivil" bértalpnyalókat külföldre ?? Hogy ott is rajtunk röhögjenek ?? Nem kéne még jobban lejáratni az országot !
eszegfu
@karma1: Lehet, hogy nem ugyanarról a hölgyről beszélünk... Schmidt Mária a nem "párhuzamosan" néző nő, aki a Terror Háza muzeum vezetője. Irénke néni (vezetéknevét nem tudom) ő a határon éjjel-nappal "szolgálatban" van, rendelkezik magaslessel, kutyákkal, elemlámpával, telefonnal. Ahogy valami "rendellenességet" tapasztal, már hivja a határőröket: "Jó napot! Itt Irénke néni!...stb."
karma1
@eszegfu: Okszi, errol lemaradtam,...:o)) Koszi, szoval akkor az Irenke neninek pont annyi esze van, mint a kezcsokos-partas -fogatlan oreganyonak,... Nem testverek veletlenul?
Ja, hazmesterek minden rendszerben voltak, jelentgettek is boszen, persze nevtelenul, mint ahogy jo polgarhoz illik..:o)))
zöldszem
Segítsetek? Lemaradtam valamiről! Törvényes lett az önbíráskodást? Vagy ez a röfCÖF egy új hatósági szerv. Bexarás!!!
eszegfu
@karma1: Nem akarom megbántani Irénke nénit, mert már 70 év körüli...de talán van valami
"konstrukciós" baja... ámbár az is lehet, ahogy idősödik az ember, annál jobban hasonlitanak a gyermekekhez, igy nem gondolja, hogy veszélyes lehet a határszélen egy keritetlen területen nemhogy egyedül élni, de még éjszakánként "vadászni"!
eszegfu
@zöldszem: 12:37 Nem, nem... a BM operativ részlege megengedi nekik, hogy segitsenek a rendőröknek... legalábbis a hir szerint. Ezt a BM sem gondolhatja komolyan! Idős embereket, képzettség nélkül "beosztani" rendőrök mellé, határőrzéshez?! De lehet, hogy a rendőrök vigyáznak majd a CÖF-ösökre... nem lehet tudni mi lesz ebből...
zöldszem
@eszegfu: Nem lehetne egyenesen elküldeni a BM operatív részlegét a CÖF-el egyetembe szíriai határt védeni? Csak úgy finoman a jó@...
eszegfu
@zöldszem: Dehogynem! Mindent lehet, máris intézem! Csak nem Sziriába, mert ott talán tul hamar lepuffantanák őket, hanem Szibériába... ott még élhetnek viszonylag hosszabb ideig.
lampa laz
"kormány menekültpolitikájának nincs semmilyen olyan pontja, amivel a CÖF nem ért egyet."

Ja kérem vakon és hülyén mást nem is lehet csinálni.
papa.49
@zöldszem: Hű ez marha jó ötlet, meg kéne valósítani))))))))))))
eszegfu
@lampa laz: 13:18 Jóóóóóóóó a megállapitásod!:))
papa.49
Remélem a képen középen ülő ,,bávatag díszfasz,, is ott lesz Hegyeshalomban))))))))))
zöldszem
@lampa laz: Aki a csorda után megy, mindig szaros füvet legel!
zöldszem
@eszegfu: ma, 13:12
Mi a gond azzal, ha lepuffantanák... Ha harc, hát legyen harc...
adrenalink
Mozgolódik a CÖF , a Romantic együttes... Valami van a levegőben!:-)
sünike
Remélem adnak rájuk valami megkülönböztető mellényt, mert elég ciki lenne, ha egymást néznék migránsnak a barmok! :)
zöldszem
@eszegfu: Ja, hogy hamar munka sosem jó-:)))
De, én még mindig nem tértem magamhoz, egy civilszervezet hivatalosan is felléphet egy állampolgár ellen? Tovább megyek egy másik ország polgára ellen???.
Vagy ez egy újkori Dózsa paraszt felkelés???
A diplomaták eddig csak a hátunk mögött röhögtek! Ez, ha megvalósul az egész Világ!
Majmok!!!
eszegfu
@adrenalink: Valóban... itt nálunk a sertéstelepről jön az a "valami a levegőben"...:)
sünike
@zöldszem: A csuti is azt hiszi, hogy körülötte forog a világ. A jó fityiszest innen ismered meg! :)
eszegfu
@zöldszem: Nem! Szerintem itt olyasmiről lehet szó, hogy amikor itt voltak -- ha jól emlékszem -- a lengyel "testvérek" egy CÖF-ös demonstráción, most a CÖF-ösök menetelnek majd határainkon tul. Tudod olyan "testvérszervezeti" dolog lesz.
adrenalink
@eszegfu: Még mindig jobb, mint az Orbán féle puskapor szag...
sünike
@eszegfu: Nyugdíjas kirándulás állami pénzen! :)
zöldszem
@eszegfu: "Belügyminisztérium operatív részlege megengedi nekik, hogy két hét múlva segítsenek a rendőröknek Hegyeshalomnál"
Értem én, mindent értek!
De! Érthetem én azt is a fenti szövegből, hogy a Cöfösök akkora hatalommal élnek a határon mint a rendőreink!
Vagy, azt is, ha a Te verziódat nézzük:
...a rendőrség "békamenetel" a cöffel!-:)))
Hülyék, nevetségesek!!!
zöldszem
@sünike: Én soha nem értettem meg azt a túlzó párt szimpátiát amit egyesek csinálnak!
Hagy a sz@rba lehet egy politikust szeretni, imádni, csókolgatni. Egy családtagot igen, de politikust???
Max elismerni, de nem imádni!!
sünike
@zöldszem: A gyűlölet, a rosszindulat vezeti őket. Erre büszkék is!
eszegfu
@zöldszem: 14:33 Ha Te igy vacakolsz minden szóval, na meg értelmezed is... hát akkor nem megyünk semmire!:))) Komolyra forditva: vélhetően azért ilyen "homályos" a cikk is, mert maga a "cselekmény" bejelentése is ilyen lehetett. Sőt még arra is gondolok, hogy a kétértelmüség lehetőséget ad arra, ha valami netán-tán "félrecsuszik", akkor ki lehet magyarázni: nem igy, vagy ugy gondoltuk.
zöldszem
@papa.49: ma, 13:49
Hát vedd fel a kapcsolatot Zsóótikááával, és mond neki, menjetek a szíriai határhoz, építsétek ott a kerítést, fordítsák vissza még ott a szíreket.
eszegfu
@adrenalink: 14:28 Igazad van! Próbáltam vicces lenni, ahogy ezt a CÖF is teszi... mert ezen csak nevetni, vagy inkább sirni lehet...
zöldszem
@adrenalink: írod: Valami van a levegőben...

Anya, már megint terhes vagyok, valami lehet a levegőben!?
- Igen kislányom, a lábad!
-:))))))))
papa.49
@zöldszem: Én már javasoltam hová menjenek, de kitudja miért még csak nem is válaszoltak rá)))))))))
eugen4402
A cöfösökről valahogy mindig az ötvenes évek melldöngető békeharcosai jutnak eszembe: "Megvédjük a békét akár háború árán is!"
Vagy az amcsi filmekről a hülyegyerek, aki reszkető hangon elrebegi, hogy:
"Figyelmeztetem, fegyver van nálam, és nem fogok habozni, ha arra kényszerít, hogy lelőjem..." És közben bevizel a gatyájába...
papa.49
@eugen4402: Mind két hasonlatod tökéletes))))))))
joopapa
Ezek a cöfi röfi eszementek miért nem voltak sehol amikor ételt kell osztani vagy a szegényeken kell segíteni?!Most kiélik alantas vágyaikat és elmennek önkéntes rendőrnek és kergetik a migránsokat, mint anno az átkosban az akkori önkéntes rendőrök csak azok a rendszer ellenségeit kergették!
Szeparepa-
Bármi ezzel a nyomorult szánalmas idióta CÖF-el kapcsolatosat hallok vagy látok, és mindig elmegy a kedvem attól hogy magyar legyek... az ilyen féreg mélymagyarok tették mindig is pokollá az országot, miattuk menekül és menekült el mindig is az értelmesebb magyarok tömege, miattuk szégyen magyarnak lenni...
lampa laz
@zöldszem: 14:06-ra, látszik rajtuk, hogy falják, mert mindig ott arad a szájuk szélén a maradék..
mate03
@eszegfu:! Valahogy nem szeretnék Irénke néni, kertszomszédja lenni!
justhpeter
@joopapa: Mint tudjuk a régi rendszerben azért tartották az önkéntes rendőröket, hogy lássa a nép, hogy még a rendőröknél is vannak hülyébbek.

De komolyra fordítva: nem tudtam meg sem a tévéből, sem a hírből, hogy a cöffögők mihez értenek. Jó tudom, a seggnyaláshoz. De azt a keresztény erkölcs alapján nem lehet nyilvánosan csinálni. Akkor bizonyára élőláncot fognak alkotni, körbeállják a határszakaszt és hangos huhogással fogják elriasztani.

Most már csak azt szeretném tudni, hogy ezzel a bornírt ötletnek a támogatásával miért kell szégyenbe hozni az országot. Azért itt sem mindenki hülye.
Desischado
Ha annyira segíteni akarnak, miért nem dolgoztak a kerítés építésénél? Vagy miért nem szerveztek ételosztást a menekülteknek? Odamennek, és osszák az észt? Vagy intenzív nyalonckodásnak vagyunk a tanúi? Bizonyítani akarnak a vezírnek, hogy milyen hűségesek? Undorító here, nyalonc, gerinctelen banda!
eszegfu
@Desischado: Amikor először meghirdette a CÖF, hogy toboroz a keritésépitéshez én végigolvastam a fb bejegyzéseket. Ott bizony 2 fiatalembert találtam, aki jelentkezett, a többiek 80-90 %-a idős, nyugdijas hölgyek voltak... jelentkezésükből végül annyi lett, hogy nem dolgozni akarnak, mert azt már nem tudnak, de adományokat, azaz pénzt küldenek. Nem én találtam ki, hanem az egymásközti levélváltásból derült ki... nem tudták hova utalják a pénzt. Tehát ők azok, akik most "védeni" mennek a határra?! Elment a józan eszük!
eszegfu
@mate03: 20:39 Naná, hogy én sem! Még szerencse, hogy nincs fegyvere, mert azt is gondolkodás nélkül használná! Vélhetően nincs családja, igy nincs kiről gondoskodnia... marad igy a "határvédelem"... és ő meg az "önkéntes határvadász".
laszlobihari
@sünike: szerinted is a kényszerzubbony lenne az igazi?
mate03
@eszegfu! Csak végül,nehogy őt vadássza le valaki!:
eszegfu
@mate03: Erre nem is merek gondolni... de azt hiszem ő sem, hiszen mintha nem lenne benne félelemérzet... sajnos ilyen az élet, kezd visszafejlődni gyereknek.
vitriol
@DR Eric CARTMEN: orbán meg van győződve róla, hogy ez az ő dicsőítése
mate03
@eszegfu! Kis híján megnevettettél:! Mert már én is odafelé tartok!
Desischado
@eszegfu: Egyetértek veled, ezek a vén banyák jó dolgukban nem tudják mit csináljanak. Odavannak orbánért, meg a cöf-ért. Nekik minden jó, mert nem látnak ki a narancsködből, meg nyilván nem érzik a bőrükön, hogy mindent tönkretesz a fidesz banda. Nekik minden jó, és szép, az, hogy mi lesz az országgal, és a néppel, már nem fogják fel.
eszegfu
@mate03: 19:34 Hát bizony nem vagy egyedül... én is magamból indultam ki!:)))
eszegfu
@Desischado: 23:33 Sajnos én is az látom "már nem fogják fel" a dolgokat. Az az érzésem, hogy ez a "velem is történik végre valami" miatt állnak O.V. és a CÖF mellé. Anyukámnak sem tudom elmagyarázni a legegyszerübb ellentmondást sem pl. az adópolitikában, mert a végén arra lukadunk ki, hogy van fedél a feje felett, van nyugdija, mi baja lehet még?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.