A GDF Suez a rendőrséggel együtt végzett ellenőrzést a Boglárka Lakóparkban, a közvetlen vagyon és életveszély miatt a gázszolgáltatást fel kellett függeszteni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez megint egy bődületes hazugság)))))))))
eugen4402
@papa.49: "Ez a jamaicai trombitás" nagyon belepiszkíthatott valakiknek az érdekszférájába, ha ilyen kegyetlenül bánnak vele. Ha hülye volt, büntessék meg, de lassan már sírrablással és liliomtiprással is megvádolják.
papa.49
@eugen4402: Pont ezért írtam le, a csalást nem védem, de attól még a lehetett, sőt biztos hogy jól lett kivitelezve, és senki nem volt ,,életveszélyben,, gondolom nem az ,,etnikum,, által megszokott ,,biciklibelső gumival,, kötötték át a gázmérőt)))))))))
eugen4402
@papa.49: Nem tudom, mikor adták ki a lakhatási engedélyeket azokra a lakóparki lakásokra, de tavaly pl. nem volt robbanásveszély?
Egy muzsikus rábízta az anyagi ügyeinek intézését egy szélhámosra, most majd a tömlöcben fog elrohadni. Hamisított volna kötvényeket, most láthatná a gyerekeit...
papa.49
@eugen4402: Hidd el hogy a Lajos annyira nem hülye, hogy ilyen,olyan emberre bízta volna a kivitelezést, nem az a baj, a baj az hogy lopott mindannyiunktól, azért hogy ő neki még több legyen...
eugen4402
@papa.49: Próbálok valami mentő körülményt fabrikálni a gyanúsított számára, mert régen tetszett a trombitajátéka, de egy percig se hiszem, hogy ártatlanul került a zsandárok kezére. Szombaton a Havas azzal "védte", hogy a sváboknak (ő is az) a vérében van, hogy szeretnek "jól járni".:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.