Úgy tűnik, a László Petra körüli indulatok egy darabig még nem csitulnak. Tegnap a Heti Válasz közölt vele interjút, ma pedig a NOL.hu arról cikkezett: az őt ért halálos fenyegetések miatt rendőri védelmet kapott.

Igaz, ezt sem a rendőrség, sem pedig a TEK nem erősítette meg, de az újság névtelenséget kérő forrása szerint azért nem, mert nem akarják provokálni azokat, akiket az egykori operatőrért felajánlott 20 ezer eurós vérdíj támadásra sarkallna.

Sőt: állítólag volt munkahelyének, az N1TV szerkesztőségének is védelmet ajánlott a BRFK, miután az oldalt súlyos hacker támadások érték.

Kisberk Szabolcs főszerkesztő azt mondta az újságnak: a tunéziai iszlamista hackercsoport, a Fallaga Team eddig nem látott erősségű támadást intézett az N1TV szerverei ellen, és gyakorlatilag sikerült megsemmisíteniük a televízió rendszerét. Minden szoftvert és kész anyagot letöröltek. A korábbi (archív) anyagok egy része a későbbiekben csak azért lesz majd látható, mert azokat külső adathordozókra is kimentették – írta a NOL.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
most olvasom...húszezer eurós vérdíj? hát nem tudom..asszem a profiknak ez kevés...gondolta az ajánlattevő, a csóró magyarnak ennyi is sok...téved...egyre drágább minden..a gyerek iskolakezdése, az asszonynak új bunda, a kocsit is cserélni kellene, a piacról már nem is beszélve..meghát a lajcsi miatt leszerelték a gázmérőt is ...ezt is kéne vajazni...

szóval... sok a kőccség...
Toby
A "szolgálunk és félünk" védi a "tudatallati" fosástól szenvedő szukicát ? Ennyire előretört volna a Jobbik ?
human
@Freewolf: Te egyre rosszabb állapotban vagy.
Toby
@sokanvagyunk: A lászló-lányról szólsz ? Ez a szerencsétlen, saját maga gondokosik arról, nehogy elfeledkezzen róla a média.
sokanvagyunk
@Toby: Én is úgy gondolom, kár nyilatkozgatnia - ugyanakkor érdekes, kik támadják még, nem akármilyen hevesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.