A Demokratikus Koalíció szerint a Miniszterelnöki Kabinetiroda Európa második propagandaminisztériuma lesz Joseph Goebbels, Adolf Hitler volt propagandaminiszterének tárcáját követően.

Kerék-Bárczy Szabolcs, az ellenzéki párt elnökségi tagja szombaton az MTI-nek úgy fogalmazott, a jelenlegi a valaha volt legkorruptabb magyar kormány, amely képtelen kiszámíthatóan és fenntarthatóan irányítani az országot, Orbán Viktor kormányfő pedig ezt az új "propagandaminisztériumból" irányított hazugságokkal próbálja takargatni.

A DK politikusa szerint a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető Rogán Antal munkaköri leírására alkalmazható Joseph Goebbels azon írása, amelyben a náci politikus összefoglalta, hogy a hazugságok kellő számú ismétlésével miként verhetők át az emberek.

A tényeket azonban az ilyen "szervezett hazugságáradattal" sem sikerülhet majd elfedni – hangsúlyozta Kerék-Bárczy Szabolcs, aki tényként említette a "magyar gazdaság egyre mélyebbre zuhanó versenyképességi besorolását", valamint a régióban is "kiemelkedően magasnak számító kormányzati korrupciót" és a magyar kabinet "nemzetközi elutasítottságát".

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@lampa laz: A bőréből milyen frankó lámpaernyőt lehetne készíteni))))))))
Desischado
@zöldszem: Te jó ég, ijesztően hasonlítanak, mintha rokonok lennének!

Hazugság cunami ezerrel, hadd hülyüljön a nép, de egyszer kipukkad a léggömb! Remélem, egyre többen leszünk, akik nem veszik be ezeket az ordas hazugságokat!
kkalman
Arrogáns Tonyó Goebbelsnek még a cipőjét se pucolhatná ki. Nagy kakában lehet a fitymasz, ha egy ilyen senkit nevez ki kommunikációs miniszternek, vagy mi fenének:
mate03
@papa.49:! Csak azt tudnám hogy miért ágál a Fidesz!?Propaganda minisztériuma,csak Hitlernek volt! Azt a minisztériumot GoebbelsDr vezette! Akkor mi van? Fáj az igazság!?
papa.49
@mate03: Hiszen tudod a saját xarukat mindig másra próbálják kenni)))))Az igazsággal úgy vannak, hogy csak az lehet igaz amit ők kitalálnak, hogy az)))))))))
Vizual
Nincs új a nap alatt. És ezek nem tudnak újat kitalálni ezért merítenek elmúlt idők diktatúráiból

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.