Németország húz egy nagyot? Merkel asszony nem ismeri be hibáját. Új megvilágításba helyezi a bevándorlókat. A Belügyminiszter ma azt nyilatkozta, hogy egy hónapja még teljesen másfajta bevándorlók jöttek, ezért volt az éljenzés és az ünneplés, ha olyanok jönnének mint akkor, tárt karokkal várnák őket. Ezért van tehát szükség az intézkedésekre mert ezek a bevándorlók…

Forrás: hirado.top
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Merkel Szerint, ezek a bevándorlók nem azok, akiket ő meghívott!"...

-kiskezitcsókolom nálunk magyaroknál ilyenkor azt mondják, hogy: anyám! én nem ilyen lovat akartam!

-csak szeretném felhívni a becses figyelmét, hogy van ennek a szerény népnek egy másik találó mondása is, ami pont találó önre: késő bánat, eb gondolat...

-itt a kocsmában mi eccerű alkoholisták meg azt motyogjuk az asztal alól, hogy ezt má biza baszhassuk...
annak nagyon örülnénk még részegen is, ha vissztaccenekűdeni ezeket..má nem ide, hanem haza..vagyhová...

na akkor most elájulok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@karma1: Orbánt nem a világ nullázta le csak néhány ballib szószátyár. Minden egyes lépését leutánozták a nyugati nagyhatalmak, úgy a kerítéssel mint a plakátokkal sőt értékelték mivel ugyanazt csinálták.
Az, hogy a ballib megbukott mint az utóbbi időben rendszerint mindenbe és rajta mosakodik, vele próbálja kiporolni a mocskát hát az is azt bizonyítja, hogy vesztettek.
Lassan de biztosan lejár a kontárok fölött az idő és vége a meggondolatlan szófosóknak aki nem tapasztalat vagy tudás alapján locsognak bele a világba hanem épp az aznapi érzelmei hatására.
Orbán elkezdett egy kijózanító politikát és remélem lesznek követői akik nem a hangulat hanem realitás útját fogják járni.
Toby
@Csizmás Kond: "Minden egyes lépését leutánozták a nyugati nagyhatalmak,..." Azért nem egészen !

A jenki-mexikói határon évtizedek óta kerítés áll, Németország nem húzott kerítést, Ausztria sem, amúgy marhára nagy ész kell ahhoz, hogy kerítéssel fizikai akadályt hozzanak létre !
Azért orbánc továbbra is a nyugati világ talibánja, ha nem vetted volna még észre !
Nézz bele az amerikai, vagy a kanadai Magyr Hírlapba/Népszavába ! Az a Népszava nem azonos a hazaival !
Nem mondhatni, hogy ájuldoznak a Közép-Európai "Éles Elméjűtől" !
Ennyit a "nyugati nagyhatalmak" uánzási módszereiről !
Csizmás Kond
@Toby: Azért azt ne feledd, hogy úgy Németországnak mint a többi tőlünk nyugatra lévőeknek még megvan a határszolgálata tehát ott a zöldhatár nem járható.
...és az az amerikai népszara ahol kertészákos a disznólkodásait szokta kiélni mivel különb mint az itteni bármelyik szennylap ?
Peller Anikó
Mérkell merkell, készítheted össze a motyódat és keresgéljed a szigetet ahol meghúzhatod magad. Szent Ilonát javaslom esetleg a Galapagost.
Peller Anikó
Ali, ahmed1,2,3, ezer.., muhmad, mad. Mega józsi kám. Ezt meg úgy értették komm (hier).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.