Feljelentést tesz az Együtt két letelepedési kötvényeket forgalmazó cég ügyében

Budapest, 2015. október 10., szombat (MTI) – Okirathamisítás alapos gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tesz két, letelepedési kötvényeket forgalmazó cég ügyében az Együtt – közölte az ellenzéki párt szombaton az MTI-vel.

Azzal indokolnak, hogy a Magyar Nemzet szombati számában idézett dokumentumok tanúsága szerint a liechtensteini hatóságok által bepecsételt dátumnál négy nappal korábban érkezett meg a magyar Országgyűlés gazdasági bizottságához az a két kérvény, amelyeket a hercegségben bejegyzett közvetítő vállalkozások adtak be a letelepedési államkötvények forgalmazásának engedélyezésére.

Az Együtt szerint a szóban forgó papírokat nyilvánvalóan visszadátumozták.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Nagyon helyes! - de nem értem, hogy miért csak az "Együtt" és a PM tartja fontosnak, hogy képviselje az ellenzéket? Hol a jó büdös fenében van ilyenkor az mszp? Egyáltalán pártnak tartják még magukat?
világlátó
Letelepedési államkötvény érdekes, ilyen még nem volt. Jegyezheti bárki, akinek elég pénze van erre. Bárki. Belegondolni is borzasztó, mi lenne, ha a Soros, vagy a Szaudi király , netán az Iszlám Állam is vásárolna ebből néhány százat.
Mit kell tudni erről a kötvényről?
Toby
@világlátó: Aki ilyen kötvényt vásárol, annak nem kell látnia a határra telepített drótfonatot ! Akárki lehet, csak pénze legyen !
És még ezek óbégatnak az átutazó migránsok miatt !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.