Pénzmosás miatt feljelentette Gattyán Györgyöt az Interpolnál az il Bacio Kft. egykori ügyvezetője, Magyari Tamás, aki egyben a már bezárt luxusáruházat üzemeltető vállalkozás kisebbségi tulajdonosa – írta ma az mno.hu

Magyari az alábbiakkal vádolta a milliárdost:

 - Magyari Tamást, noha résztulajdonosa az il Baciónak, nem tájékoztatták arról, mi történt az üzlettel

 - Magyari a nyári végkiárusítás után sem kapott a bevételből, aminek egy része őt illette volna meg

- Magyari szerint tudta és beleegyezése nélkül "különös körülmények közt" eladták a luxemburgi il Bacio részvényeit

Lapunk megkeresésére a milliárdos tulajdonában lévő Docler csoport így reagált a vádakra:

A Docler cégcsoportot nem érte meglepetésként Magyari Tamás korábbi ügyvezető feljelentése. Az áruházat mindvégig veszteségesen működtető, az il Bacionak egy forint anyagi hozzájárulást nem adó Magyari Tamás hónapok óta több száz millió forintot követel a cégcsoporttól. Magyari Tamás írásban többször kilátásba helyezte, hogy amennyiben nem kapja meg az általa meghatározott összeget, nemzetközi fórumokhoz fordul. A Docler cégcsoport nem kíván belemenni a személyeskedő vitába, de a megfélemlítésnek nem ad teret. A hazai és a nemzetközi törvényeket szem előtt tartva, mindenben segíti az esetleges eljárást. Az Il Bacio di Stile működése során semmilyen elmarasztalást nem kapott. Magyari Tamás az összes áruházat érintő taggyűlésen jelen volt, így minden információt megkapott a többségi tulajdonostól.

Nemes Tamás, a cégcsoport Kommunikációs és CSR vezetője hozzátette: a Docler csoport értetlenül áll azon felvetés előtt is, amely szerint egy többmilliárdos veszteséget felhalmozó áruház nyári kiárusítása utáni bevételből, miként tarthat igényt Magyari Tamás bizonyos összegekre, juttatásokra.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Ez a jóember lehet, százszor is megbánja még, hogy feljelentette őket. Mire észhez térne, már gattyába rázzák...
karma1
Kellett volna kuldeni Magyarinak egy szeletke papirost, hogy "Ez a 3 milliard forint lett volna a te reszed, ha nyeresegesek lettunk volna, de mivel nem lettunk azok, te jossz ezzel a 3 milliarddal nekunk. Kerjuk fentiek szives tudonasulvetelet"
Oszt jonapot...:o)))
Eleg furcsa egy csodeljaras alatt levo uzletbol penzt kivenni... Hulyegyerek, figyeltel volna oda jobban, mindjart az elejen...:o)
volvós
...egymást felfalják a nagyhalak !! Tecccccccccik !!
eugen4402
Ez a jóember lehet, százszor is megbánja még, hogy feljelentette őket. Mire észhez térne, már gattyába rázzák...
lópicigáspár
Vékonyodik a jég, marakszanak a koncon! Ilyen ez, amikor az állam nem tűri a konkurenciát! Még szerencse, hogy az állam részéről is megy a marakodás!
Szeparepa-
Gattyán is vígan feljelenthetné a palit zsarolásért...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.