Október 15-étől a kormányhivatalokban közzéteszik a pályázható állami földek helyrajzi számát, a földárverések novemberi elindulásához minden szabályozás elkészült - mondta a földművelésügyi miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Fazekas átlátható, nyilvános árveréseket ígért. A haszonbérlők előnyt élveznek. Róluk azonban kiderült, hogy közülük meglehetősen sokan a Fidesz holdudvarába tartoznak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, ha ezt lehuzzak, es meg erre sem borul ki a bili, akkor mar lovese, sincs, hogy mi az, ami ma egy magyart IGAZAN ki tudna hozni a beketuresbol...
lampa laz
Eddig sem helyben élők nyertek, most ugyan ezek lesznek akik meg is vehetik, mert nekik van csak erre pénzük. Ezt is kitalálták maguknak, mint sok más egyebet, és ezek lesznek, majd akik búsás haszonnal külföldieknek adják el a magyar földet.
justhpeter
Majd megveszik a csókosok banki hitelből. Aztán már ők adják bérbe és a bérleti díj a hitel törlesztőrészlete lesz.
Toby
"Róluk azonban kiderült, hogy közülük meglehetősen sokan a Fidesz holdudvarába tartoznak."

Trafikmutyi 2.0 projekt ! Mikor neveznek el a Fitymáról is egy megyét, vagy települést ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.